Sims Freeplay: Sportschool en buren

Ik krijg de laatste tijd erg veel zoekresultaten over de Sims Freeplay, met name vooral de sportschool en buren. Vaak is de vraag hoe je een Sim naar de sportschool kan sturen of hoe en waar je buren kan krijgen. Ik heb besloten om hier een uitgebreide blogverhaal van te maken. Mijn vorig blogverhaal ging namelijk over de Sims Freeplay in het algemeen. Deze kan je natuurlijk hier teruglezen:
http://www.sentinelli.nl/app-the-sims-freeplay/.

De sportschool

Sportschool

Sportschool

De sportschool is een tijdje geleden in een update gekomen van de Sims Freeplay. De sportschool is erg leuk en kan eigenlijk alleen gebruikt worden door Tieners. De volwassene Sims en peuters kunnen wel naar de sportschool toe, maar kunnen geen sport beoefenen. Ga naar de sportschool en druk op het fluitje bij een Sim om de Sim naar de sportschool te laten gaan.

Wat kan een tiener doen in de sportschool?
Sporten beoefenen zoals Karate en ballet. Dit zijn dan hobby’s van de tiener. Daarnaast kan een tiener prijzen waarderen en naar de wc.


Karate

Karate

Karate

KarateBallet

Ballet

Ballet

Ballet

Hoe meer je de tiener een sport(hobby) laat beoefenen, hoe beter hij of zij zal worden in de desbetreffende sport. De voortgang kan je zien bij de tabblad “hobbys”.

Hobby

Hobby

Wat kan de peuter doen in de sportschool?
Spelen in de zandbak. Als je een peuter naar de sportschool wilt laten gaan, zal je wel eerst een volwassene in de sportschool aanwezig moeten hebben.

Volwassene nodig

Volwassene nodig

Zandbak

Zandbak

Wat kan een volwassene doen in de sportschool?
Een volwassene kan niet veel doen in de sportschool. Een volwassene kan namelijk alleen prijzen waarderen, zitten, naar de wc en drinken. Meer bijzonders eigenlijk niet.

Waarderen

Waarderen

Drinken

Drinken

Buren
In de Sims Freeplay kan je ook buren krijgen. Deze buren zorgen ervoor dat jij meer cadeautjes kan ontvangen op de Partyboot.
Maar hoe krijg je nu buren?

Je kan buren krijgen via Facebook en Game Center. Ga naar de Partyboot en druk op uitnodigen.

Partyboot

Partyboot

Uitnodigen

Uitnodigen

Je zal dan in moeten loggen op je Facebook en/of de Game Center. Via beide kan je buren krijgen. Via facebook en via de Game Center nodig je dan mensen uit die je buren willen worden. Zodra zij dit geaccepteerd hebben, krijg je de buren in jouw spel en krijg je meer cadeautjes in je partyboot. Maar je kan ook bepaalde items/meubels kopen in het spel, bijvoorbeeld een schommel etc.

Tot nu toe heb ik alleen de Game Center gebruikt om buren te vinden en te krijgen. Je logt in via de Game Center en zoekt je verzend dan een vriendenverzoek naar iemand. Zelf zet ik er dan ook de vraag bij (in het Nederlands of in het Engels) of zij buren willen worden in de Sims Freeplay. Zodra degene jouw vriendenverzoek heeft geaccepteerd, heb jij een buur ontvangen in je spel.

Game Center

Game Center

Je kan mij natuurlijk ook toevoegen als buur via de Game Center, mijn gebruikersnaam is: sentinelli

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad :). Heb jij nog vragen of tips over the Sims Freeplay, laat gerust een reactie achter en wie weet kunnen we elkaar en anderen helpen met dit geweldige spel. Laat ook jouw gebruikersnaam van Game Center achter of jouw Facebook zodat mensen jou als buur kunnen toevoegen in het spel.

Volg mij via mail en/of via Bloglovin en blijf op de hoogte van fotografie, mode, gadgets, lifestyle, social media en apps.

PS.
Je zal misschien gemerkt hebben dat je niet meer kan reageren op deze pagina. Ik heb de reacties op deze pagina gesloten, aangezien de pagina te groot wordt.
Ik heb een nieuw bericht vandaag geopend: http://www.sentinelli.nl/sims-freeplay-vragen-antwoorden-tips-tricks/ hier kan je al je vragen & antwoorden vanaf nu kwijt.
Heel veel plezier iedereen!

876 reacties op “Sims Freeplay: Sportschool en buren

 1. Weet iemand hoe ik een raar ornament creëer bij de buren in het buurtcentrum.. Heb al tig keer achter die werkbank gestaan en nog niks? Een paar keer vaardigheden aanscherpen en een keer houtmeesterwerk.. ???

  Groetjes Anita

 2. Wie heeft er al het Zweedse huis, die waar je 600 sp voor moet hebben?
  Ben wel nieuwsgierig hoe dat er uitziet:-)

  • Dat zal niet meevallen, hoe krijg je zo snel zoveel punten bij elkaar? Tips altijd welkom natuurlijk :)
   Groetjes Marian

   • Ik heb ze nog niet Marian, maar wel bijna. :-)
    En snel gaat het niet hoor.
    Wat ik wel doe is de langdurende opdrachten overslaan. Dat kost dan weer veel EP …..pffff ;-)

     • Heb het Marian….kom maar een bakkie espresso doen:-)
      Het huis staat rechts van de vuurtoren.

     • Hoi Anita,
      Dat duurde best lang hoor voordat ik al die sp had.
      Ben er weken mee zoet geweest. Hahaha….puffff :-)

 3. Yes, ik ben op niveau 25 aangekomen. Maar het gekke is, ik zou op niveau 25 er een sim bij krijgen maar dat is niet gebeurd. Heeft iemand dit ook meegemaakt? Hoe los ik dit op?
  Groetjes Piet.

   • Hoi Vosje40,

    Sims zelf aanmaken?
    Hoe doe je dat dan?
    De sims die ik nu heb kwamen in beeld toen ik een nieuw niveau had bereikt. Ik heb wel een baby gekregen (of zelf gekocht en kwam in het wiegje) Dat vond ik al knap als man, hahaha. Maar die baby is nu puber en zou nooit volwassen worden, toch? Ik heb nu 5 sims incl. baby.
    Bedankt vast,
    Piet

    • Hey, Heb je een huis waar nog niemand woont? Dan kan je op dat huis gaan staan en kiezen voor nieuwe sim aanmaken, ik kan al een poosje geen nwe sim meer maken. Zit aan het maximale aantal maar volgens mij ging het op die manier. Succes

     • Oke, bedankt ik ga het proberen.
      O ja, het wil maar niet lukken om Ria te vinden via Facebook als buur. Dus ik zal het zonder buren moeten doen. En al mijn dingen die ik bij de buren moet doen af te kopen met EP’s.

      Groetjes Piet

    • Je kan ook op het icoontje van je aantal sims tikken. Dan kan je ook een sim aanmaken. Wel jammer van die buren. Marian

     • Piet,
      Stuur me dan een verzoekje via Facebook zelf. Ik had al gekeken naar jou maar er zijn er meer met dezelfde naam als jij.

     • Hoi Ria,
      Ik heb tientallen keren jou een verzoekje verstuurd.
      Er gebeurd maar niets. Jij heet toch “Ria Kleindienst” (zonder aanhalings tekens) in Sims Facebook?
      Ik heet daar “Piet Hofma” In het echt ook hoor Pfffff.

      Groetjes Piet

     • Hoi Piet.
      Niet in Sims Facebook. Ga gewoon naar Facebook en verstuur daar je verzoekje. Niet via de Sims !

 4. Bij wie kan ik spokenjagen en waar? Zoek me nu hetvapenlazerus hihi..

  Alvast bedankt,
  Anita

     • Hoi Anita, dat is mooi. Ik las dat je bij Ria had schoongemaakt. Hoe heb je dat gedaan? Ik heb zelf wel zo’n apparaat maar bij iemand anders kan je die toch niet gebruiken of gebruik je dan een apparaat van Ria? Leuk om elkaar zo te kunnen helpen. Groetjes Vosje40

     • Hoi Marian,

      Nee ik heb geen apparaat en je kan dat ook niet bij anderen gebruiken zover ik weet.. Maar ik klik gewoon op die plasjes die bij sommige overal liggen en dan klik je op opruimen dat is alles wat je ermee kan doen.. Je hebt trouwens ook een mooie stad! Nu er gen cheats meer zijn is het moeilijk om door te bouwen enz.. Eer je wat geld bij elkaar hebt ben je weer een hele tijd verder :-(

      Groetjes Anita

     • Hey dames.
      Schoonmaken doe je door op het plasje te klikken, dan komt er vanzelf een dweil.
      Maar dat schoonmaken doe je alleen voor jezelf hoor, niemand die de plasjes verder ziet dan alleen jij ;-)

     • Hoi Ria, net pas gezien dat je iets zocht, maar gelukkig al gevonden. Weet jij of je buitenverlichting kan kopen? Het is zo donker om ze te laten planten. Ik heb nu fakkels neergezet bij 1 huis maar dat geeft ook niet veel licht. Groetjes Marian

  • Anita,
   Bij mij staan in een paar huizen pompoenen, daarmee kan je ook op spoken jagen;-)

 5. Hallo, wie heeft er een tafelvoetbalspel? Ik moet bij de burenn spelen maar kan er geen vinden. Ik heb er 2 staan voor de liefhebber. Groetjes

   • Hey Ria, het zal wel aan mij liggen maar ik zie geen tafelvoetbalspel staan. Je sims zien er ook niet zo fris uit ;) je moet ze even inspireren denk ik. Ze zitten op een stoel met luchtjes om zich heen, ik ben benieuwd of dit echt zo is of dat jij iets heel anders ziet. Tot horens

    • Hihihi. Bij mij zien ze er fris en fruitig uit hoor. Die van jou stinken ook behoorlijk hoor;-)
     Ik heb net het spel weer geüpload dus nu zal het beter zijn. En met tafelvoetbal.

     • Hoi Ria, ik dacht al dat het zo zou zijn. Bij mij zien ze er allemaal goed uit en ik zag bij jou van alles op de grond liggen ;) is wel vreemd vind je niet? Ik zie nog steeds geen tafelvoetbalspel, wel een vlootspel. Ook gek. Snap er niets van. Ook al opnieuw opgestart, nog niets te zien….

     • Ik verblijf ook al even bij verschillende huizen van Ria en zie ook allemaal zieke of stinkende sims hihi.. Heb al aardig wat plasjes geruimd.. Eerst bij het binnen zwembad en nu ben ik bij dat huis links er naast en daar hetzelfde.. Allemaal in een walm.. Ik heb trouwens ook een tafelvoetbal staan bij het huis achter het park met twee verdiepingen en dat zwembad ernaast. Het staat boven in de hal..

     • Oh oh, walmende Sims, bah. Hahaha. Raar dat dat zo is hè ? En Anita, plasjes ruimen? Heb ik nog nooit gedaan, levert dat punten op? En hoe heet jij in mijn lijst? Kan je niet terugvinden als Anita :(

     • Daar heb ik eigenlijk niet opgelet was meer een vriendendienst omdat het zo smerig was haha… Als het al zo is dan is het zeer weinig… Ik sta dan denk onder Hatamara? Dat is mijn naam in game center..

 6. Beste Ria,
  Het wil maar niet lukken.
  Ik weet niet wat ik fout doe.
  Ik heb Facebook als app op mijn Tablet, en daar sta ik ingelogd. En in Sims heb ik ook Facebook, en daarin zoek ik vrienden. Maar vind jou niet onder de naam Ria Kleindienst. En jou verzoek staat er ook niet bij.
  Wat doe ik fout?
  Groetjes Piet.

  Een ander mag ook reageren hoor.

  • Hoi Piet.
   Ik heb geen idee wat je fout doet.
   Ik moet er gewoon tussen staan als het goed is.

 7. Hoi Ria en Vosje40,
  Volgens mij doe ik iets niet goed.
  Ik heb al een paar keer jullie geprobeerd in Sims freeplay bij Facebook vrienden zoeken, maar er komt maar niets in beeld. Naam intikken en verzenden toch? Of moet ik eerst in Facebook zelf jullie zoeken? Ik hoor het nog wel.
  Groetjes, Piet

 8. Hoi als piet via gamecenter speelt mag hij mij ook toevoegen als hij wilt. Dan heeft hij nog een buur. Ik heb inmiddels de sleutel voor het sleeeen. Wat een uren moet je daarvoor schaatsen zeg, niet normaal. Wel voldoening en leuk om te zien. Groetjes

  • Hoi Piet.
   Bij mijn huis bij de vuurtoren staat een mode ontwerp tafel met paspop.
   Daar kan je kleding/mode ontwerpen.

   • Hoi Ria,

    Oké bedankt,
    Mijn probleem is, dat ik nergens buren kan vinden die via Facebook met de Sims bezig zijn. Wat ik ook probeer, ik krijg niemand toegevoegd. Ook niet met mensen die al eerder in deze blog reageren.

    Groetjes, Piet

     • Piet?
      Heet jij de Jong?
      Ik krijg net 2 verzoekjes binnen met beide die naam. Maar dat ging wel via gamecenter….ik snap het niet;-)

     • Hoi Ria,

      Nee hoor, op Facebook heet ik: Piet Hofma
      Ik kan niet op Gamecenter, omdat ik een Android Tablet heb. Jammer hoor, typisch Apple maar goed.
      Kan ik je zoeken op Ria Kleindienst? Ga het zo proberen.

      Groetjes, Piet

 9. Jongens ik heb een probleem mijn missie is nu “oefen vast met filmen in een stad van je buren” maar in alle steden van mijn buren kan ik alleen maar naar de sportschool het zwembad en het park :$. WAT Moet ik doen…?
  Grtjs J

 10. Hoi vosje40,

  Bedankt voor je reactie.
  Maar die jij bedoeld heb ik al een paar keer geprobeerd toe te voegen, maar het lukt niet. Het is de enige die via Facebook zit volgens mij. Ik heb het net weer geprobeerd.

  Speelse,
  Piet

 11. Hoi allemaal,

  Zoals ik al eerder schreef is het voor mensen die op een Android tablet (dus alleen via Facebook) onmogelijk om buren te vinden in Sims Freeplay. Deze blog is dus alleen voor mensen met een Ipad of Ipod (dus via Gamecenter).
  Erg jammer hoor. Of is er toch iemand die een advies heeft? Mij Facebook naam is: Piet Hofma

  • Hoi piet, als jee een stuk terug gaat op deze site dan zie je dat er al eerder iemand bufen zocht via facebook. Misschien kan je die toevoegen, succes

 12. Jongens ik moet voetbal beoefenen in een stad van mijn buren maar in de stad van mijn buren zie ik nergens hoe ik dat kan doen…
  Help me

 13. Miss Sentinelli,

  Er is voor mij geen mogelijkheid om normaal Sims freeplay te kunnen spelen. Er zijn geen buren te vinden via Facebook.
  Dus ik denk dat ik er mee stop. Ik wacht vandaag nog even af of er nog een update komt.
  Bedankt.

 14. Zijn er nog meer die niet meer naar de buren kunnen en de partyboot, krijg de melding dat er geen verbinding kan worden gemaakt vanaf gisteren?

  Groetjes Anita

   • Nou wat me nu gebeurt haha.. Ben uitgelogd bij game center en alles afgesloten toen weer aangemeld en jawel jou account staat nu wel bovenin met de juiste waarde en ik kan zelfs naar jou stad.. Wat een openbaring haha..pfffff

    Groetjes Anita

    • Pfff Anita.
     Gelukkig :-)
     Ik had me gisteren ook uitgelogd bij gamecenter en alles afgesloten en toen weer aangemeld.
     De aanhouder wint, hihihi.

     • Jippie, mij is het ook gelukt. Alleen kan de lift nog steeds niet gebruiken. Ik denk dat je toch zelf eerst de sleutel moet hebben voor je bij een buur kan sleeën. Wat denken jullie? Ria hoe heb je dat huis met binnenbad gemaakt? Is echt leuk!!! vosje

     • Ja denk het ook dat je alle medailles moet hebben.
      En het huis met binnenzwembad is het huis dat heet strandvlucht geloof ik. Heb het helemaal gerenoveerd;-)
      Dank je:-)

     • Hoi Ria,

      Hoe komen jullie aan al dat geld? Ik laat mijn sims planten en andere dingen doen, maar krijg daar niet genoeg geld voor om het huis uit te breiden. Heb net genoeg geld om ze te laten eten en drinken. Hebben jullie cheats of zo?
      Ik zit op niveau 23, zou dat het zijn? Buren heb ik ook al niet. Ja, ééntje.
      Alvast bedankt.

     • Complimenten hoor is heel goed gelukt. Ik heb wel een buitenzwembad gemaakt bij een huis aan het strand met een grote glijbaan, nu weer bijna genoeg voor nog een huis, misschien dat ik dan ook strandvlucht kies als dat nog kan. En dan nog blijven schaatsen voor de sleutel, druk druk druk ;), groetjes vosje

 15. Hoi Allemaal,

  Is er nou helemaal niemand die alleen via Facebook speelt? Ik ben op zoek naar mensen die buren met mij willen worden.
  Gamecenter werkt niet op een Android tab.
  Miss Sentinelli, weet u misschien raad?

 16. Ik heb iemand als buur nodig waar ik kan sleetje rijden en die dus al de sleutel van de skilift heeft vrijgespeeld! Iemand?

  Ps happy universe heet jou simstad M Kleindienst? Ik kan ING die stad niet laden omdat de gegevens niet zouden zijn opgeslagen :-(

  Groetjes Anita

  • Hai Anita.
   Hmmm, eigenlijk is dat de Sims van mijn man. Ik heet happy universe en sla bijna dagelijks mijn gegevens op.
   Ik snap het dus niet. Fout in het spel of in gamecenter misschien:-(

   • Vreemd ik zie in game center ook M Kleindienst/happy universe en de stad is ook maar 90.000 nog wat waard! Een andere staat er bij mij dus niet tussen! Zullen we anders verwijderen en opnieuw proberen?

    • Ja klopt, ik heb net mijn account gewijzigd. Stond op naam van mijn man.
     Ik ben R Kleindienst en mijn stad heeft een waarde van 20.000.000
     Ik zal zo de gegevens nog een keer uploaden.

     • Ik heb je ontvriend en opnieuw uitgenodigd misschien dat het dan wel klopt en werkt.. Hier stond je iig op 90.000 en onder aan de ranglijst terwijl je zo te horen boven aan hoort… Vreemd allemaal! Alvast bedankt voor alle moeite!

      Groetjes Anita

     • Je bent er weer en heet nu wel happy universe maar staat nog steeds onderaan met een waarde van 90.185 en kan op dit moment ook niet geladen worden! Ik kijk later nog wel eens maar heb er een zwaarhoofd in iets werkt schijnbaar niet goed en heb het bij meer spelers :S

     • Hoi Ria en Anita, wat Anita zegt is bij mij ook het geval. Ik zie dezelfde gegevens, ik kan ook bij sommige niet op visite omdat daar niet in te komen is, geen idee hoe it kan, vosje

     • Ik denk dat het komt omdat ik ook op de iPhone de Sims freeplay heb en ik speel het op de iPad. Nu heb ik het van de iPhone verwijdert.. Misschien kan je nu wel in mijn stad?

     • Hoi Ria,

      Heb ook even gekeken en je naam van de stad is nu R Kleindienst inplaats van Happy universe en krijg nu dat er geen verbinding gemaakt kan worden inplaats van dat de gegevens niet zijn opgeslagen en de waarde staat hier nog steeds op 90.000 nog wat!
      Probeer het later nog eens misschien dat het dan wel bijgewerkt wordt!

      Groetjes Anita

 17. Hoi,
  ik had een vraagje: ik moet twee sims laten borststoten hoe doe ik dat? en hoe worden de tieners volwassene?
  groetjes

 18. Hoi ik moet slee rijden bij de buren maar kan daar niet met de slee omdat er een sleutel moet zijn, heeft eimand deze opdracht al gedaan en kan die mij helpen?
  Alvast bedankt vosje40

   • Hoi Ria ik dacht echt dat jij tussen m’n buren stond weet zeker dat ik happy universe er tussen heb zien staan en nu dus niet meer :S heb je maar opnieuw een uitnodiging gestuurd… Of ben je verhuisd? Hihi

    • Haha, nee hoor niet verhuisd. Woon nog steeds in simstad:-)
     Ik heb je als buur nu:-)

     • Ik zie je nog steeds niet..niet in game center en ook niet bij m’n buren :-( jij mij wel?

     • Ja hoor, ik ben al bij je op bezoek geweest. In de lift ook…..hoe kom je daar nou aan? Met de bouwputten van eerder?

     • Hoi ria, ik heb je idd gevonden bij mijn buren maar kan niet in jouw stad komen. Hij kan de opgeslagen gegevens niet vinden. Wat het ook mag zijn geen idee ;). Kan dus ook niet bij je op de slee. Mag ik anita ook toevoegen? Hoe is de speelnaam? Groetjes

     • Hmmm, raar dat je niet in mijn stad kan komen. Anita kan me een vriendenverzoekje sturen in gamecenter :-)

     • Ik heb je al twee maal toegevoegd onder de naam happy universe op game center.. Voeg mij anders eens toe de speelzaal is Hatamara en vosje40 je mag me ook toevoegen hoor..

      Groetjes Anita

 19. Hoi Hoi, had “The sims Freeplay” er even afgegooid. Maar zijn er nu nog “Trucjes” om aan meer Levenspunten & Simdollars te komen?

  Ze zijn veel te duur om te kopen, & Ik ben (een beetje) Lui om Zolang te gaan sparen.

  Alvast bedankt,
  Ik ben Femke168 bij GameCenter.

 20. Hoi Stramy,
  Eindelijk iemand gevonden die ook alleen via Facebook Sims freeplay speelt. Als je mij als buur wilt mag je me toevoegen. Ik zit al op niveau 22 maar kom steeds niet verder omdat ik geen buren heb via Facebook.

 21. Hallo allemaal, ik heb buren nodig via facebook. Voeg me toe: Stramy Van de Hiltrehoeve

  Heel erg bedankt:-)

  Groetjes kim

  • Hoi Kim,

   Ik zit ook alleen via Facebook op de Sims.
   Al een paar keer probeer ik je als buur toe te voegen, maar het lukt me niet. Heb je mijn verzoek ontvangen? Ik hoor het nog wel. Mijn account naam is: Piet Hofma.
   Groetjes Piet

  • Hallo Ria.

   Op een kledingskast tikken, dan kom je bij sims creeeren en dan bij het haar kijken. Daar staat de geluksmuts tussen.

   • Hoi beste mensen,

    Ik hoor jullie over allerlei dingen praten zoals gelukshoed en borststoten. Maar dat heb ik nog helemaal niet gehad.
    Ik zit al in niveau 23 en ik kom maar niet verder. Kan geen bedrijven bouwen, enz. Ik kijk iedere keer of er een update is, maar nee hoor.
    Hebben jullie een andere versie dan de Sims freeplay?
    Wie kan mij helpen?
    Alvast bedankt,

    Piet

    • Hoi Piet.
     Nee hoor, ik speel ook gewoon Sims freeplay.
     En de gelukshoed kan je vrijspelen met het behalen van alle medailles bij het mode ontwerpen.
     En waarom je niks kan bouwen weet ik niet. Succes:-)

 22. Ik heb buren nodig, voeg me aub toe op gamecenter:
  Rudy 0666…
  Het probleem bij mijn huidige buren is dat ik nooit kan bezoeken omdat “de opgeslagen gegevens van je buur zijn niet gevonden”…. Weet iemand de oplossing?

 23. Hoe stuur je sims naar het werk ? Als het koffertje dat nog niet aangeeft ?

  • Dat kan niet. Gewoon wachten tot het tijd is om te gaan werken. Of ander werk kiezen met andere werktijden.

 24. Hoi ,
  Ik heb een gelukshoed vrijgespeeld maar kan m nergens vinden. Wie weet raad?

 25. Hoii, Is er een bepaald level dat je de Partyboot kunt gebruiken? Ik kom er niet bij. terwijl ik level 8 ben. Help?

 26. Hoi hoi!
  Mijn doel is; Ik moet gaan oefenen voor de brandweer met een brandweerslang bij een van mijn buren? #help
  Ik kan niet naar de brandweerkazerne gaan in die stad, omdat ie niet van mij is. Iemand een oplossing?
  Dank u! :)

  • Hoi,
   Ik heb een brandweerslang in mijn huis.
   Word mijn buur. Happy universe in gamecenter.
   Het huis met inpandig zwembad, daar moet je zijn;-)

   • Hoi hoi, heb ik gedaan :) maar dan nog een hele domme vraag… Hoe kan ik bij jou op bezoek komen? Ik zie alleen mijn Facebook vrienden/buren die ik kan bezoeken…?

    • Ohhhh het is gelukt! Dat gaat automatisch… Moest alleen de app even afsluiten en weer opstarten. Super bedankt voor de uitleg en de hulp!

     • Hoi Shirley,

      Hoe heb je het voor elkaar gekregen om buren van Gamecenter via Facebook te krijgen? Ik probeer al weken mensen te vinden om buren te worden via Facebook. Ik heb al een zwembad, roddelbladen en zit op level 21.

     • Hoi piet, ik ben ingelogd via Facebook en heb in gamecenter vrienden toegevoegd. Toen ik de app afsloot en weer opende stonden ze gemengd bij elkaar bij buren die je kan bezoeken…

     • Hoi Shirley,
      Volgens mij is mijn probleem dat ik geen ipad heb maar een Asus tab. Ik kan niet op Gamecenter komen omdat het alleen op een ipad werkt.
      Ik moet gewoon op zoek naar mensen die net zoals ik alleen via facebook gamen. Bedankt in ieder geval.

      Piet

 27. Eindelijk heb ik de dumpwinkel vanaf nu kun je bij mij ook de opdrachten doen. Willemijnisblij <gamecenter
  Kan je zien als er iemand van je buren in de stad is?

  Jammer dat de sparpoppen vanaf nu wel geprijsd zijn…ik kon er ver meer vooruit komen.

 28. Bij sommige van mijn sims kan ik geen babysims aanmaken als ik op de wieg klik staat er dat er een getrouwd stel/familie moet wonen terwijl ze wel getrouwd zijn maar als ik bij de relatiestatus kijk is de ene sim verloofd en de ander al partner maar wat ik ook doe dat veranderd niet.. En ze kunnen ook keer op keer blijven trouwen met elkaar? Iemand een idee wat hier gaande is of meer mensen dit probleem?

  • Dat probleem heb ik nu ook…iemand die al weet hoe dat opgelost kan worden?

 29. Ik moet chai chi doen in het park van de buren maar kan niets vinden hoe dat te doen? Weet iemand hoe?

 30. Hellup. Mijn Sims zijn verandert van haar en kleren.
  Ook had ik een hele bovenverdieping ingericht en kom later terug is alles weer weg en de Sims hebben niks gedaan.werk/school enz.
  Hebben jullie dit ook? Ik heb trouwens niet opgelet of mijn geld van het inrichten ook weg is.

 31. Ik heb 3 vrienden bij game center, maar er staat er maar 1 bij mijn buren bij de partyboot. Hoe kan dit? Nu kan ik mijn andere 2 buren van game center niet bezoeken. Wie kan mij helpen aub?

  • Dan hebben de andere vrienden bij gamecenter geen Sims freeplay waarschijnlijk.

 32. Zwembad en brandweer moet je zelf bouwen , ze staan op je stadskaart

  • Brandweer zelf bouwen? Er staan alleen maar huizen die ik kan kopen. En als ik daar op klik dan kan ik ook Alleen maar huizen kiezen. Dierenshop dus ook niet. Ik heb 1 buren (hahaha) maar nu krijg ik een opdracht om daar het zwembad schoon te maken. Niemand van de buren hebben een zwembad. Wie weet raad?

    • Gamecenter? Hoe kom je daar aan? Is dat via Google Play? Volgens mij lukt bij mij de updates niet goed, er staan helemaal geen bedrijven en kan ze ook niet bouwen.
     Ik ben ook op zoek naar buren via Facebook en als ik die kan vinden via Gamecenter.

 33. Hoi, iemand al appeltaart bij de buren tussen 6 en 9 uur moeten bakken? Heb ik gedaan maar op een of andere manier gaat opdracht niet goed. Zou het in de avond moeten? Wel leuk om eens rond te kijken, zou je het kunnen zien dat je bezoek hebt? Groetjes

  • Hoi, nu ook in de avond geprobeerd maar weer niet gelukt met de appeltaart, wie weet het?? Alvast bedankt

 34. Hoe moet ik een peuter en 1 van zijn ouders samen naar het zwembad laten gaan om in het pierenbadje te zwemmen? Ik krijg ze niet samen daar.

  • Naar het zwembad gaan? Ik heb niet eens een zwembad in de buurt. Alleen een lege sportcentrum en een kapsalon.
   Hoe krijg je het zwembad dan? Er zou ook een brandweer zijn. Ik heb ook maar 1 buurstad. Echt een dooie boel hoor.