2e editie van I Love Beauty! Ik ben er bij, jij ook?


2e editie van I Love Beauty! Ik ben er bij, jij ook?

Vorig jaar was de allereerste editie van het I Love Beauty event van Cynthia (Miss Lipgloss). Het werd gehouden in Zwolle en was een zeer groot succes! Dit jaar is de tweede editie van I Love Beauty op zaterdag 12 december en zondag 13 december. Dit keer wordt het gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Ik ben er dit jaar bij! Kom jij ook? Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over!

Cynthia Schultz is één van de initiatiefnemers en bekend van haar populaire beautyblog Miss Lipgloss.

Vorig jaar wilde ik ook al zeer graag hier naar toe, maar toen kwam het er helaas niet van. Ik ben blij dat ik dit keer er wel bij kan en mag zijn. Samen met mijn vriendin ga ik hier een zeer gezellige dag van maken, we willen namelijk op zaterdag 12 december daar naar toe gaan. Daarnaast gaan we ook nog vele andere bloggers ontmoeten.


I love beauty - Hans van Eijsden
Fotograaf: Hans van Eijsden

Het event lijkt me echt geweldig! Er zullen vele stands zijn van vele verschillende merken. Er zijn ontzettend vele producten op het gebied van beauty te bekijken en te kopen. Je krijgt bij deze stands ook heerlijke kortingen en er worden demonsraties gegeven. Ook kan je eventueel een behandeling ondergaan of juist de nodige adviezen krijgen. Daarnaast zullen er vele workshopruimtes zijn waar er verschillende workshops plaats vinden met uit één lopende onderwerpen over beauty. Hier heb je dan een ticket voor nodig en kan je kopen tijdens I Love Beauty. De volledige opbrengst van de kleine vergoeding die hiervoor wordt gevraagd, gaat naar het goede doel “Look Good…Feel Better“.


I Love beauty - Erwin Sikkens
Fotograaf: Erwin Sikkens

I Love Beauty is natuurlijk niets zonder Cynthia zelf! Op het grote podium in de Main Area worden hier lezingen, demonstraties en shows gehouden. Cynthia (Miss Lipgloss) staat natuurlijk hier ook op het programma voor beide dagen. Naast Cynthia is ook onder andere Nederlands bekendste kapper en vigagist Leco van Zadelhoff aanwezig!

Naast beauty is er ook een grote foodarea genaamd Happy Food gesitueerd. Happy Food wordt gehost door het food&beverage concept Neyver. Hier kan je genieten van vers eten, heerlijke salades, zeer rijkelijk belegde broodjes, soepen , zelfgemaakte ice tea en meer!

Ik ben echt zo benieuwd naar dit event! Het is voor mij ook de eerste keer om hier bij te zijn en het lijkt me echt super leuk!


I Love Beauty - Hans van Eijsden
Fotograaf: Hans van Eijsden

Hieronder heb ik alle informatie over het event vermeld:

Tickets
De ticketverkoop is reeds begonnen en zijn te verkrijgen via www.ilovebeautyevent.nl of bij één van de vele Primera-winkels. Een ticket kost € 17,50 exclusief BTW.

Data & Openingstijden:
Zaterdag 12 december 2015 ​Open: 11.00 – 18.00 uur
Zondag 13 december 2015​Open: 11.00 – 18.00 uur

Locatie:
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Minimum leeftijd
​Onder de 16 jaar? Dan onder begeleiding van een meerderjarige.

Website:​
​​www.ilovebeautyevent.nl

Social Media:
www.facebook.com/ilovebeautyevent
www.twitter.com/ilbevent

Betrokken merken zijn o.a.:
BaByliss, Sleek MakeUp, Alessandro, Orly, Christian Faye, Sensationail, Allure Kristalpad, Lush, Treets, Boozyshop en vele anderen.

Extra!!!
Het lijkt me echt zeer leuk om mijn volgers te ontmoeten. Ga jij ook naar I Love Beauty op zaterdag 12 december?? Laat dan een reactie hieronder achter! Tijdens het event laat ik via mijn Instagram en Twitter met een speciale hashtag weten waar ik op bepaalde momenten zal zijn tijdens I Love Beauty, zodat we elkaar ook kunnen ontmoeten! Natuurlijk kunnen er vragen gesteld worden we kunnen samen op de foto gaan! Hoe leuk is dat?!

Ga jij ook naar I Love Beauty?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: