5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #5


5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #5
Bron: Moviemeter.nl

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. Normaal schrijf ik over films die aanraders zijn en tegenvallers, maar vandaag vertel ik jullie iets over de 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien, maar die jullie ook echt MOETEN zien. Dit zijn namelijk gewoon top films!

Get Hard
Get Hard gaat over een rijke bankdirecteur gespeeld door Will Ferrell dat ten onrechte wordt veroordeeld voor fraude en moet naar de gevangenis. Echter wil hij zich hierop gaan voorbereiden en vraagt hulp aan de man die zijn auto wast, gespeeld door Kevin Hart. Hij wil namelijk ‘harder’ worden zodat hij het kan redden in de gevangenis.

Een zeer vermakelijke en grappige film. Will Ferrell, sjah die is gewoon zo gek als een deur en past ontzettend goed in deze film. Kevin Hart is ook weer ontzettend grappig. Het verhaal is leuk in elkaar gezet en er zitten echte harde grappen in 🙂 . Zeker een aanrader!

Big Hero 6
Big Hero 6 is een Disney film en gaat om een robotica-expert. Hij raakt betrokken bij een crimineel plan dat de stad dreigt te vernietigen. Hij krijgt hulp van zijn beste vriend, namelijk de robot Baymax en gaat samen met een team van onervaren misdaadbestrijders de stad te redden.

Super leuke en grappige film, ik heb hier op sommige momenten echt hard moeten lachten haha. Het verhaal is goed, en zeg nou zelf, de robot is gewoon echt te cute! 😀

Divergent
Divergent speelt zich af in de toekomst, in Chicago. Beatrice, gespeeld door Shailene Woodley, moet op haar 16e uit een van de vijf groeperingen kiezen waarin de stad verdeeld is, namelijk oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Ze moet een test ondergaan om te kijken welke groep het beste bij haar past. Aan de hand van haar test en wat ze precies wil, maakt ze haar keuze om bij een heftige en moeilijke groep te gaan. Ze moeten in de groep ook allemaal testen en oefeningen doen, wie gaat het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

Ow wat is dit een heerlijke film zeg! Het verhaal is zeer goed in elkaar gezet, er zit veel actie in en het blijft echt spannend. Je wilt weten wat er allemaal gaat gebeuren en of ze het wel gaat halen in de groep. Echt deze moeten jullie gewoon zien!

Insurgent
Insurgent is het vervolg op Divergent. Heb je Divergent nog niet gezien, dan moet je die echt eerst zien voordat je deze kan kijken.

SPOILERT ALERT voor mensen die Divergent nog niet gezien hebben:
Beatrice en Four zijn namelijk nu vluchtelingen en worden opgejaagd door Jeanine, de leider van de groep Erudite. Ze wil erachter komen waarvoor de familie van Beatrice zich heeft opgeofferd en waarom de leider van Erudite er alles aan doen om hen te stoppen.

Zoals ik al zei moet je eerst Divergent hebben gezien, want het film begint waar Divergent is geëindigd. Ook deze is weer echt super tof! Hele gave special effects zitten erin, veel actie en je komt er nu achter wat de groepen allemaal zijn en waarom er groepen zijn en waarom de stad er is. Zeer spannend en ook echt een aanrader om te gaan kijken! In 2016 komt er weer een nieuwe deel hiervan die ik zeker moet zien!

Spy
Spy gaat over een analist bij de CIA, gespeeld door Melissa McCarthy. Als haar partner, gespeeld door Jude Law, plotseling verdwijnt en een andere topagent, gespeeld door Jason Statham, in opspraak raakt, gaat ze haar kantoorbaan inruilen voor die van een infiltrant. Ze probeert de mensheid van een ramp te redden en komt in een wereld van een dodelijke wapenhandelaar.

Melissa McCarthy, Jude Law en Jason Statham in één film, hoe leuk is dat?! Het verhaal is echt gaaf, zeer grappig en er zit actie in. Ook viel me op dat een bekende verlaten pand ook hier in deze film werd gebruikt. Deze verlaten plek blijkt dus echt populair te zijn voor filmmakers haha. De film is ook zeker weer een aanrader om te gaan kijken. Gewoon erg grappig allemaal en ik ben gewoon fan van Melissa!

Dit waren weer de 5 films die we de afgelopen tijd hebben gezien. Ik ben benieuwd of jullie deze films ook hebben gezien en wat jullie hiervan vonden.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: