Aanbevelingen

Ik heb deze pagina gemaakt om alle producten en diensten te vermelden waar ik zeer tevreden over ben en die ik ook aanraad. Je vindt hier producten en diensen die te maken hebben met productief zijn, plannen, gestructureerd leven, Bullet Journal, bloggen en meer.

Er zijn op deze pagina ook enkele affiliatie links geplaatst. Ik kan commissies ontvangen voor aankopen die gedaan worden via deze affiliatie links, maar dit zijn allemaal producten en diensten die ik ten zeerste aanbeveel. Ik zal niets op deze pagina plaatsen dat ik niet persoonlijk heb gebruikt.

Productiviteit, Plannen en Gestructureerd Leven

Ebook “Gestructureerd Leven”: Ebook “Gestructureerd Leven” – Breng weer structuur in jouw “drukke” leven! Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!
Lees hier alles over mijn Ebook “Gestructureerd Leven” – Breng weer structuur in jouw “drukke” leven!.

Breng weer structuur in jouw leven met mijn ebook “Gestructureerd Leven”!Eat that frog: Eat that frog – De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden is een geweldig boek dat ervoor zorgt dat je superproductief gaat zijn en niet meer taken gaan uitstellen. In totaal worden er 21 praktische en haalbare stappen uitgelegd die je helpen om nog productiever te worden en te stoppen met uitstellen.
Lees mijn review Eat that Frog – De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden.
Eat that Frog - De methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden - 17,50 Euro
Opgeruimd! van Marie Kondo: Opgeruimd! is een boek van Marie Kondo. Marie Kondo is een Japanse vrouw en ze runt haar eigen adviesbureau. Ze leert mensen hoe ze hun rommelige huizen kunnen opruimen zodat ze rust creeëren in hun huis. Ze heeft al vele klanten hiermee geholpen en hierdoor hebben klanten ontzettend veel vuilniszakken met kleding weg kunnen doen. Klinkt goed toch? Daarnaast heeft ze een wachtrij van een aantal maanden, dus ze zal wel erg goed zijn! Met haar boek zorg je ervoor dat je jouw huis helemaal netjes opgeruimd krijgt met haar KonMari methode.
Lees mijn review over Opgeruimd! van Marie Kondo. En lees mijn artikel over Kledingkast opgeruimd met de KonMari methode.

Bullet Journal

LEUCHTTURM1917: LEUCHTTURM1917 Roze Medium Puntjes is een notitieboek dat ik zeer graag gebruik als mijn Bullet Journal. Er zijn vele soorten LEUCHTTURM1917 notitieboeken, in verschillende kleuren en maten. Maar ook met puntjes, lijntjes of gewoon blanco. Er zit al een inhoudsopgave in en de pagina’s zijn al genummerd. Het papier is zeer fijn, er zitten leeslintjes bij en achter een vak waar je papieren en/of stickers in kwijt kunt. Het notitieboekje heeft 249 pagina’s.
Lees mijn artikel over Mijn nieuwe Bullet Journal Setup in mijn LEUCHTTURM1917.
Nieuwe Bullet Journal 2017 setup
Nuuna: Nuuna – Everything Starts From A Dot A5 notitieboek is een notitieboek dat ik ook zeer graag gebruik als mijn Bullet Journal. Er zijn vele soorten NUUNA notitieboeken, vooral met hele mooie kaften. Het notitieboekje heeft mooie witte pagina’s en een inhoudsopgave. Het notitieboekje heeft 256 pagina’s.
Lees mijn artikel over Mijn avond planning routine in mijn Nuuna Bullet Journal.
Bullet Journaling – Zo doe je dat!: Bullet Journaling – Zo doe je dat! is een zeer mooi en vrolijk boekje met 158 pagina’s en vol met inspiratie voor jouw Bullet Journal. Begin je net met Bullet Journaling of wil je beginnen, of wil je juist meer inspiratie? Dan is dit boekje echt een must!
Lees mijn review over Bullet Journaling – Zo doe je dat!.
Mijn Bullet Journal Crash Course: Mijn Bullet Journal Crash Course is een heerlijk vrolijk boekje vol met inspiratie. Het is een niet al te dik boekje. En als je al een tijdje bezig bent met het Bullet Journal systeem, haal je hier nog veel inspiratie uit.
Lees mijn review over Mijn Bullet Journal Crash Course.

Bloggen

MijnDomein webhosting: MijnDomein webhosting is een zeer goede webhosting provider. Als je op zoek bent naar een goedkope hosting, maar die wel erg goed van kwaliteit is, dan zit je bij Mijndomein zeer goed. Ik gebruik MijnDomein nu al meer dan 15 jaar (voor mijn blog heb ik op Sentinelli.nl namelijk nog andere websites gehad). MijnDomein is een zeer goede host en ik heb zelf een goede ervaring met hun.
Lees mijn artikel over Hoe start je een WordPress Blog via Mijndomein?.
MailChimp: MailChimp is een zeer handig mailing systeem waarmee je nieuwsbrieven op kunt zetten of zelfs mail series voor bijvoorbeeld e-mail cursussen en meer. Een e-maillijst is een lijst met namen en e-mailadressen van mensen die jou toestemming hebben gegeven om updates en promoties van jouw blog en/of bedrijf via e-mail te verzenden. Met een nieuwsbrief systeem verstuur je dus nieuwsbrieven naar de personen die geïnteresseerd zijn in jouw content. Mensen die zich vanaf jouw website bij jouw nieuwsbrief systeem of e-maillijst hebben ingeschreven en hun inschrijving hebben bevestigd door op een link te klikken (dubbel opt-in), zijn enorm geïnteresseerd in wat jij te bieden hebt. Jij geeft hun waardevolle informatie waar zij meer over willen weten en dus op de hoogte gehouden willen blijven.
Lees mijn artikel over Maak jij al gebruik van een nieuwsbrief systeem? + GRATIS Tutorial.
Blog boek: Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier is geschreven door Kelly Deriemaeker, een Belgische blogger van Tales from the Crib. In haar boek geeft ze vele handige tips over bijvoorbeeld hoe je jouw doelgroep kan bepalen, waarover je kunt schrijven, hoe je unieke content kan maken, hoe je een blog op kan zetten, hoe je jouw blog kunt promoten, hoe je er ook geld mee kan verdienen en als laatste nog handige tips als het even tegenzit.
Lees mijn review over Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier.

Tools waarmee ik werk

Macbook in roségoud: Voor mijn werk als lifestyle blogger en virtual assistant, gebruik ik dagelijks mijn Macbook in roségoud. De Macbook is erg licht en 12 inch. Hij heeft een ruimte van 256GB en is in de kleuren roségoud, zilver, goud en spacegrijs verkrijgbaar. Hij past in mijn handtas en ik neem hem overal mee naar toe. Ik kan een hele dag met mijn Macbook werken, zonder dat ik hem hoef op te laden.
Lees mijn review over Macbook in roségoud.
Moshi USB-C Multimedia Adapter: Moshi USB-C Multimedia Adapter is een super handige drie-in-één adapter. Je hebt namelijk een HDMI ingang met ondersteuning voor 4K Ultra HD-video en multichannel digitale audio, een kaartlezer voor SD- en SDHC-memorycards en twee USB 3.1-poorten. Ik gebruik deze echt ontzettend vaak voor mijn Macbook.
Lees mijn artikel over Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook.
Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook