App – Hay Day


Hay Day

Naast The Sims Freeplay speel ik sinds kort ook Hay Day. Dit is een App voor op je telefoon en / of tablet en is totaal gratis. Bij Hay Day heb je een eigen boerderij en zal je je boerderij heel erg groot en succesvol moeten maken. Meer weten? Kijk dan snel verder!


Hay Day

In het spel Hay Day heb je dus je eigen boerderij. Dat betekent dat je boerderijdieren hebt en deze moet verzorgen en dat je gewassen hebt en deze moet planten en oogsten. De dieren zorgen voor eieren, melk, spel, wol etc. en samen met de gewassen zoals o.a. maïs en tarwe, kan je weer heerlijke producten maken. Bijvoorbeeld koekjes, gebakjes, popcorn, boter en veel meer!


Hay Day

Hoe hoger je level is, hoe meer je kan doen met je boerderij. Zo heb je in het begin alleen kippen en kan je al snel uitbreiden en kan je koeien kopen en verschillende soorten gewassen.


Hay Day

Je kan je boerderij ook indelen zoals jij het wilt. Alles kan overal geplaatst worden, tenzij er een boom in de weg staat. Deze zal je eerst om moeten zagen of hakken. De spullen die je hiervoor nodig hebt, verzamel je dan weer tijdens het spelen van het spel.


Hay Day

Je zal natuurijk ook geld moeten verdienen, anders kan je geen nieuwe gewassen en dieren kopen. Aan het bord bij je boerderij heb je verschillende bestellingen hangen van verschillende mensen en bedrijven, zoals de school of de kerk. Als je alle producten kan leveren, dan zal de bestelling worden geleverd en krijg jij daarvoor geld. En zo kan je weer nieuwe spullen kopen :).


Hay Day

Ook komen er wel eens mensen langs je boerderij en willen dan iets van jou kopen. Als je het kan leveren, dan krijg je gelijk geld. Je kan ook zeggen dat ze even moeten wachten omdat een product nog niet helemaal klaar is.


Hay Day

En natuurlijk kan je ook mensen uitnodigen via Facebook en Game Center (Game Center is voor de iPhone, iPad etc.) en dan vrienden worden. Zodra jullie van elkaar vrienden zijn, dan kan je de boerderij van je vrienden ook bezoeken.


Hay Day

En dan kan je ook zelf producten verkopen door ze in de aanbieding te gooien. De vrienden die je dan in de lijst hebt staan, kunnen dan deze producten van jouw kopen.

Je kan mij ook toevoegen via Game Center. Mijn naam is “Sentinelli”.

Je kan Hay Day downloaden in de iTunes Store en in Google Play.

Speel jij ook wel eens Hay Day? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: