Arc de Triomphe – Gekkenhuis!


Arc de Triomphe - Gekkenhuis!

Begin maart zijn mijn man en ik samen met een vriend van ons naar Parijs geweest. Parijs is echt een geweldige stad, waar ik zeker nog eens naar toe wil gaan. We hebben verschillende plekken bezocht, zoals Opéra Garnier, Louvre, Eiffeltoren en vandaag laat ik jullie de Arc de Triomphe zien.

De Arc de Triomphe is een triomfboog en een van de bekendste bouwwerken van Parijs. Hij staat op de Place Charles de Gaulle, een van de drukste verkeerspleinen van Parijs. En dat is te zien ook. Wij hebben hier een poosje gestaan om foto’s te maken van het bouwwerk met daarbij het verkeer dat langs raast.

Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst die allemaal op dezelfde plek zijn genomen, maar toch anders uit zien door het verkeer.


Arc de Triomphe - Gekkenhuis!

Hier zie je dat auto’s voorbij rijden, maar dat er ook een aantal auto’s beginnen met te stoppen.


Arc de Triomphe - Gekkenhuis!

En hier staan deze auto’s stil, maar rijden er juist veel auto’s achter hun langs. Dit geeft echt een bijzonder mooi effect.


Arc de Triomphe - Gekkenhuis!

Hier staan de auto’s al helemaal stil, en een aantal andere auto’s rijden nog achter hun langs.


Arc de Triomphe - Gekkenhuis!

En hier rijden de alle auto’s weer verder.


Arc de Triomphe - Gekkenhuis!

Het is echt geweldig om het verkeer hier te zien. Dit kan je zeer mooi op de foto krijgen. We hebben ook echte bizarre momenenten meegemaakt. Zoals auto’s die ineens achteruit gaan rijden op de rotonde, maar ook fietsers op de rotonde, veel toeterende chauffeurs en ook toeristen die door het razende verkeer overstaken om bij de Arc de Triomphe te komen. Gekkenhuis!!

Als afsluiting, hebben we natuurlijk zelf ook nog een stukje meegepakt op dit verkeersplein haha, echt iets wat je gedaan moet hebben als je daar bent!

Ben jij wel eens bij de Arc de Triomphe geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: