Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: trouwfoto op dibond en apps op iPhone 7

Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: trouwfoto op dibond en apps op iPhone 7

Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in dezelfde week online zijn gekomen. Het is erg leuk om te zien welke artikelen online kwamen en welke artikelen nog relevant zijn. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over.

Onze trouwfoto op dibond via PhotoGifts.nl

Het is alweer 3 jaar geleden dat we zijn getrouwd. Vorig jaar ontving ik twee keer onze trouwfoto op dibond . Deze hebben wij aan onze ouders gegeven, die wilden ze nog heel graag hebben. Dit is echt één van de mooiste trouwfoto’s die we hebben. Ik vind hem echt prachtig!

De meest gebruikte apps op mijn iPhone 7

Mijn iPhone 7

De meeste gebruikte apps op mijn iPhone 7 van vorig jaar gebruik ik nog steeds, maar sommige al een tijd niet meer. Ik ga binnenkort weer een nieuw artikel schrijven over de meest gebruikte apps. Wel tof om te zien welke ik een jaar geleden allemaal gebruikte.

Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker

Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker

Vorig jaar had ik een aantal producten van Balea, waaronder de Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker. Een heerlijke haarmasker! Jammer dat deze op is haha.

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat deze artikelen nog steeds relevant zijn. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Ben jij ook een blogger en blog jij langer dan een jaar? Welke artikelen kwamen bij jouw vorig jaar in deze week online?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: