Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: Visionboard, Reviews en personal trainingsvideo van mijn man

Mijn nieuwe visionboard 2017/2018

Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in dezelfde week online zijn gekomen. Het is erg leuk om te zien welke artikelen online kwamen en welke artikelen nog relevant zijn. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over.

Mijn nieuwe visionboard 2017/2018

Vorig jaar maakte ik een nieuwe Visionboard voor 2017 / 2018. Een aantal dingen hiervan zijn al uitgekomen, zoals bijvoorbeeld parttime werken en een nieuwe baan hebben. Een betere balans tussen werk en privé. Genieten van vrije tijd en content creation voor bedrijven en voor mijn blog. Ook gaan we vaker op pad voor een dagje uit met onze zoon. Super tof natuurlijk dat binnen een jaar tijd best veel kan veranderen en dat je dromen en visies ook uit kunnen komen.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel

Vorig jaar schreef ik een review over The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel. Deze is echt heerlijk!

De personal trainingsvideo van mijn man met personal trainer Anthony Kruijver!

De personal trainingsvideo van mijn man met personal trainer Anthony Kruijver!

Van de week schreef ik nog een artikel dat mijn man een nieuwe personal training had met Anthony Kruijver. Precies een jaar geleden kwam het eerste filmpje van de
personal training online. Super tof om het weer terug te zien en ook het verschil te zien met dit jaar.

Werken met een puntensysteem voor een betere productiviteit

Werken met een puntensysteem voor een betere productiviteit + GRATIS puntensysteem template

Zoals jullie wel weten, ben ik dol op plannen en productief bezig zijn. Mijn ebook “Gestructureerd Leven” is dan ook vorige week gelanceerd. Super tof!! Vorig jaar schreef ik een artikel over Werken met een puntensysteem voor een betere productiviteit. In mijn ebook ga ik hier ook verder op in. Een puntensysteem werkt voor mij enorm goed om productief bezig te zijn.

Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract

Vorig jaar schreef ik ook een review over de Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract. Dit is echt een zeer fijne cleanser!

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat deze artikelen nog steeds relevant zijn. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Ben jij ook een blogger en blog jij langer dan een jaar? Welke artikelen kwamen bij jouw vorig jaar in deze week online?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: