Autumn Tag

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag had ingevuld en daarom vond ik het weer eens tijd dat ik eentje ging doen. Vandaag de Autumn tag, het is alweer een tijdje herfst en de herfstkleuren krijgen we nu echt te zien. De tag vond ik op de blog van Moonoloog.


Warme chocolademelk met slagroom

1. Wat drink je het liefst in de herfst?
Heerlijke warme chocolademelk met slagroom :). Yummm! Maar ook thee en cola haha, maar ben echt dol op chocolademelk in de koudere tijden.

2. Welk kledingstuk draag je het liefst in de herfst?
Dikke (col)truien en vesten met tops. Heerlijk warm!

3. Wat is je favoriete herfstaccessoire?
Een sjaal, vooral als ik ’s ochtends naar mijn werk ga, dan vind ik het nog wel eens erg koud rond die tijd, dan is een sjaal echt een must :D!

4. Wat vind je het vervelendst aan de herfst?
Al die regen…dat vind ik altijd zo jammer!

5. Wat is je favoriete herfstsnack?
Pepernoten en chocolade haha, rond deze tijd hebben wij dat echt vaak in huis…heerlijk!

6. Wat is je favoriete herfstgeur?
De geur van brandende kaarsen, elke avond brand er bij ons kaarsen in deze tijd. Ik maak ook graag zelf kaarsen. Maar soms vind ik het ook leuk om heerlijke geurkaarsen te branden, zoals lavendel of vanille.7. Wat vind je de fijnste herfstactiviteit?
Veel DIY-en, zoals kaarsen maken, of herfst creaties maken. Of gewoon heerlijk gaan fotograferen in het bos. Zoals morgen gaan we heerlijk naar het Speulderbos de PhotoWalk om mooie herfst foto’s te gaan maken :).

Dit was de Autumn Tag. Als je hem leuk vind, dan mag je hem natuurlijk overnemen :).

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: