Bankstellen van Otto


Bankstellen van Otto

De lente komt er alweer aan. De temperatuur is al een stukje omhoog en we krijgen meer zon, heerlijk! In zulke tijden vind ik het altijd prettig om eens iets te gaan doen met onze interieur om deze een opfrissing te geven. Op een gegeven moment ben je wel een beetje uitgekeken op je inrichting en ben je toe aan iets nieuws. Zoals onze bankstel en stoel zijn wel aan vernieuwing toe. We hebben namelijk een kat, genaamd Linkie, en meneer is nogal speels en daarom gaan onze bankstel en onze kat niet samen haha.

Ik zat dus eens op internet rond te kijken naar mooie nieuwe bankstellen en kwam een aantal hele mooie bankstellen tegen op de website Otto. Ik verbaasde me dat zij ook bankstellen hadden, ik dacht altijd dat ze alleen kleding hadden, ik heb namelijk wel eens kleding hier besteld. Ben je ook benieuwd welke bankstellen ik uitgekozen heb? Kijk dan snel verder!

Otto is een homeshopping-organisatie en ze hebben vestigingen in meer dan 20 landen. In hun webshop kan je vooral kleding, schoenen, accessoires voor de man en voor de vrouw vinden. Maar ook voor kinderen en baby’s hebben ze leuke (sport)kleding, speelgoed en spullen voor in de kinderkamer. Daarnaast bieden zij ook multimedia, huishoudelijke spullen en interieur spullen aan. Een zeer uitgebreide webshop dus!

Bij Otto kan je vele verschillende soorten bankstellen bestellen. Zelf ben ik dol op lounge bankstellen. Op dit moment hebben wij thuis ook een lounge bankstel en dat zit (of ligt 😉 ) echt heerlijk!
Hieronder heb ik een aantal van mijn favoriete bankstellen van Otto neergezet.


Bankstellen van Otto

Ons huisje is niet heel erg groot, dus moeten we altijd goed meten of een bankstel wel past en kunnen we dus niet een grote bankstel nemen. Met hoekbanken kan je ook mooi je huis in richten en kan je lekker loungen :).


Bankstellen van Otto

Daarnaast vind ik een stoffen bankstel erg fijn. Gelukkig kan je bij Otto kiezen uit wat voor materiaal je bankstel moet bestaan, je kan bijvoorbeeld kiezen uit (luxe) imitatieleer, (luxe) microgaren, Softlux of structuurstof. Super!


Bankstellen van Otto

Ook kan je zelf kiezen welke kleur je wilt hebben. Je kan dus eigenlijk de bankstellen helemaal personaliseren. Ik zelf vind lichte kleuren erg mooi, omdat ons huisje ook best licht is ingericht, met witte, beige en lichtbruine kleuren.


Bankstellen van Otto

Wat ik ook leuk vind van bovenstaande bankstel, is dat er een blok naast staat die je weg kan halen en zo kan plaatsen als jij wilt. Je kan deze zelfs ook als tafel gebruiken. Super handig en scheelt ook weer in ruimte!

Ze hebben echt super veel bankstellen, de keuze is echt groot. Naast hoekbanken of loungebanken hebben ze ook twee- en driezits banken, maar ook complete zithoeken met bankstellen en stoelen.

En de prijs is echt goed te doen. Je hebt bijvoorbeeld voor een paar honderd Euro al een bank, maar natuurlijk kan je ook voor echte luxe gaan en kan je een bankstel krijgen voor meer dan 1000 Euro.

Wat vind jij van de bankstellen van Otto? En wat voor bankstel heb jij op dit moment in je huis staan of zou je graag in je huis willen hebben?

sentinelliartikel

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: