Mijn bedrijf Miss Sentinelli bestaat vandaag 1 jaar!

Mijn bedrijf Miss Sentinelli bestaat vandaag 1 jaar!

Wow, het is alweer een jaar geleden dat ik mijn blog inschreef bij de Kamer van Koophandel en dat mijn blog Miss Sentinelli mijn bedrijfje werd. Miss Sentinelli bestaat vandaag 1 jaar! Super tof!

Er is afgelopen jaar behoorlijk veel gebeurd. Ik was zwanger en onze kleine Thomas werd in december geboren. In die periode heb ik ook niet veel kunnen doen, maar mijn blog is wel enorm goed gegroeid binnen een jaar tijd. Mijn bezoekersaantallen zijn gegroeid en ik heb ontzettend mooie samenwerkingen mogen hebben met klanten. Reviews en content schrijven voor op mijn blog of juist content voor andere bedrijven. Denk hierbij aan persberichten, nieuwsberichten, social media berichten, content voor websites en veel meer!

Mijn blog en bedrijf is een stuk professioneler geworden. Er komen veel meer uitgebreidere artikelen online met veel FREEBIES, tips en tricks en daarnaast heb ik ook een compleet nieuwsbrief systeem opgezet waarbij je exclusieve content en FREEBIES kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan blogtips, plantips, geldtips, Bullet Journal content en The Sims Freeplay content. Inmiddels heb al bijna 400 nieuwsbrief inschrijvingen, echt super bedankt iedereen! Daarnaast heb ik ook een Facebook groep voor bloggers opgezet waarbij bloggers elkaar kunnen helpen. Deze loopt ook echt goed! Ben je nog niet lid? Meld je jezelf dan nu aan!

Ik ben blij dat mijn blog mijn bedrijf is. Ik merk dat bedrijven je echt serieuzer nemen, ze zien je ook echt als een bedrijf. Daarnaast vind ik het ook gewoon echt super leuk om voor andere bedrijven content te schrijven.

Ik ben ondertussen ook nog bezig met verschillende projecten die best veel tijd kosten maar wel ook ontzettend leuk voor jullie is. Zoals de fotografie cursus voor bloggers en het stockfoto’s project. Grote projecten wat ik echt goed wil uitwerken, dus dit kost wel even wat tijd. Maar het gaat zeker goed komen.

Er zullen nog veel meer leuke dingen aankomen, FREEBIES, tips en tricks en uitgebreidere artikelen. Mochten jullie nog onderwerpen hebben waar ik kan schrijven of jullie ergens mee kan helpen, laat het me weten in de reacties.

Zou jij ook van jouw blog een eigen bedrijfje willen maken? Of wil jij een ander bedrijfje opzetten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: