Bijzondere en mooie dagen en jullie zijn uitgenodigd!

Bijzondere en mooie dagen en jullie zijn uitgenodigd!

Gisteren, vandaag, morgen en vrijdag zijn zeer bijzondere en mooie dagen. Ook heb ik voor jullie een uitnodiging voor de opening van de expositie van mijn man voor aankomende vrijdag. Vandaag vertel ik iets over deze bijzondere en mooie dagen.

Bijzondere en mooie dagen en jullie zijn uitgenodigd!

Gisteren was het moederdag, mijn allereerste moederdag! Daarnaast was Thomas gisteren ook nog eens 5 maanden geworden. Mijn man en ik hadden ook een afspraak in de glasblazerij voor een bijzonder en mooi project waar wij aan meewerken. Meer informatie hierover komt snel! We hebben gisteren ook heerlijk Chinees gegeten bij mijn schoonouders voor moederdag.

Bijzondere en mooie dagen en jullie zijn uitgenodigd!

Vandaag zijn mijn man en ik alweer 2 jaar getrouwd 😀 ! Yeahhh de tijd gaat echt super hard. We kregen nog bloemen van mijn ouders, super lief!

Bijzondere mooie dagen

En morgen word ik alweer 32 jaar! Jeetje, voel me echt oud hahaha. Bovenstaande Light Box kreeg ik al van mijn vriendinnetje. Ook kreeg ik maskertjes en een toilettasje van haar, super lief! Ik vier mijn verjaardag eigenlijk alleen voor mijn ouders, schoonouders, broer en schoonzus en onze vrienden. Vrijdag komen mijn ouders, broer en schoonzus, want dan is ook de grote opening van de expositie van mijn man.

Bijzondere en mooie dagen en jullie zijn uitgenodigd!

En jullie zijn uitgenodigd!! Aanstaande vrijdag 19 mei om 20:00 uur vindt de grote opening van de expositie “Urban Relics” van mijn man (Hans van Vrouwerf) plaats. Dit zal zijn in de Gallery De Schildkamp, Leerdamseweg 44 te Asperen. Iedereen die geïnteresseerd is in zijn fotografie, is van harte welkom!! Graag hoor ik dan ook of je aanwezig bent 🙂 .

Bijzondere en mooie dagen! Ik heb vooral zin in vrijdag!

Kom jij ook naar de grote opening van de expositie?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: