Binnenkort verkrijgbaar: Ebook over gestructureerd leven!

Binnenkort verkrijgbaar - Ebook over gestructureerd leven

Chaoten, wannabe planners en mensen die gestructureerd willen leven en productief willen zijn, OPGELET! Zoals ik al eerder vermelde ben ik momenteel bezig met het schrijven van een ebook. Deze zal gaan over gestructureerd leven en zal binnenkort verkrijgbaar zijn via mijn blog! Vandaag kan ik hier al iets meer over gaan vertellen.

Maar wat kan je allemaal verwachten in mijn ebook?

“Heb je wel eens gedacht, “ow ja” dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen. En een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Misschien heb je wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op facebook te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!”

Ik ben nog druk bezig met mijn ebook, maar ik kan al wel een aantal onderwerpen verklappen:
– Doelen opstellen en uitwerken door middel van mijn werkboek
– Visionboard maken
– Verschillende takenlijsten maken
– Gestructureerd werken
– Planningen maken
– Prioriteiten stellen
– Voorbereidingen
– Hoe ga je productief en gestructureerd aan de slag
– Hoe deel je jouw dag in
– Jezelf belonen
– Geen uitstelgedrag meer
– Bullet journal uitleg
– Structuur in het huishouden
– EN MEER!!!

Wat wil jij leren over gestructureerd leven?

Graag hoor ik ook van jou of jij nog iets wilt leren over gestructureerd leven, productiviteit en meer? Dan kan ik dat natuurlijk ook meenemen in mijn ebook!

Reviewers gezocht!

Natuurlijk heb ik ook een aantal reviewers nodig voor mijn allereerste ebook! Wil jij mijn ebook reviewen? Laat dan een reactie hieronder achter en ik zal er binnenkort een aantal uitkiezen die mijn allereerste ebook mogen reviewen!

Prijs ebook

Mijn ebook zal rond de 5 Euro gaan kosten.

Schrijf jezelf in om op de hoogte gehouden te worden van mijn ebookWat wil jij graag leren over gestructureerd leven?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

5 reacties op “Binnenkort verkrijgbaar: Ebook over gestructureerd leven!

    • Dank je! Eind vorig naar mee begonnen hehe. Een paar keer vermeld op mijn blog dat ik bezig ben met ebooks maar had verder nog niks concreets vermeld hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge