Biomed – Organic Medical Skin Care producten + 30% kortingscode

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Biomed is een merk dat ik wel vaker voorbij zag komen, maar nooit echt zelf iets van geprobeerd had. Ik ontving een mailtje met de vraag of ik bepaalde producten wilde uitproberen. Ik was wel enorm benieuwd hiernaar en mocht in totaal vier producten uitproberen, namelijk Vein Vanish, Ingrow Gone, Body Firmer en Lushes Lashes. Vandaag vertel ik meer over Biomed en over de producten die ik mocht uitproberen. Daarnaast heb ik ook een kortingscode voor jullie!

Biomed is momenteel het toonaangevende medische / natuurlijke huidverzorgingsmerk in Duitsland en wordt in heel Europa verkocht. De producten zijn klinisch en dermatologisch getest, 98,9% natuurlijk, veganistisch, bevatten geen parabenen, geen essentiële oliën, geen synthetische parfums, en worden ook niet getest op dieren. Klinkt goed toch?

De verpakking van Biomed zien er goed en clean uit. Ik hou daar wel van! Straalt wel luxe uit ook.

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Het eerste product dat ik aan jullie aan laat zien, is de Body Firmer. Dit is een verstevigende en vochtinbrengende bodylotion met natuurlijke ingrediënten. Het zit in een tube met een inhoud van 150ml en hier betaal je 14,95 Euro voor.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Er zitten heerlijke ingrediënten in, zoals cacaoboter dat de celvernieuwing stimuleert, shea butter, avocado-olie en Aloë vera die vochtinbrengend werken.

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

De structuur van de bodylotion is echt heerlijk! Romig, maar ook wel stevig. Het smeert goed uit, maar je moet wel eventjes wachten voordat het goed ingetrokken is. Smeer ook maar een klein laagje, wat als je iets teveel doet, dan laat het een witte laag achter en moet je lang wachten totdat het goed ingetrokken is. De geur is prima en mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht en verstevigend aan.

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Dan de Vein Vanish, een lotion tegen spataderen. Nu heb ik daar zelf niet zoveel last van, maar mijn man heeft ze wel. We hebben deze dan ook bij hem getest. De lotion zit in een tube van 90ml en deze kost 19,50 Euro.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Het zal de zichtbaarheid van bestaande adereen moeten verminderen dankzij de collageenvezels.
− Tot 64% vermindering in de roodheid van de beschadigingen in 28 dagen
− Tot 77% vermindering in de roodheid van de beschadigingen in 84 dagen

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

De structuur is ook prima, het smeert goed uit. Natuurlijk heb ik zelf ook de lotion uitgeprobeerd. We merken bij mijn man dat het wel iets verminderd is, maar we zijn nog goed aan het testen. Het duurt namelijk wel veel werken voordat we echt resultaat zien. Maar ik merk wel op dat het minder dik is ook dan voorheen en dat is natuurlijk een goed teken. We houden dit in de gaten en we zijn dan ook zeer benieuwd wat de resultaten zullen zijn na die 84 dagen.

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Dan het volgend product, namelijk Lushes Lashes, een wimperverlengend serum. Naar dit product was ik echt enorm benieuwd naar! Mijn wimpers zijn nogal kort en mogen van mij wel iets langer en voller worden. Deze heeft een inhoud van 4ml en kost 49,50 Euro.

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Het is een kwastje die je dan op de bovenste wimperlijn moet aanbrengen. Daarna wacht je een aantal minuten voordat je bijvoorbeeld make-up of andere verzorgingsproducten wilt aanbrengen. Het product heeft natuurlijke ingrediënten. Hieronder heb ik alle ingrediënten weergegeven:

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Het serum voelt goed aan en het prikt ook totaal niet in mijn ogen. Ik merkte al ontzettend snel resultaat, ik voelde namelijk dat mijn wimpers wat steviger en voller werden. Er zou een groei van 72+% moeten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen, en een groei van 66+% in 28 dagen. Nu heb ik deze nog niet zo lang getest, maar hieronder heb ik al wel mijn resultaat tot nu toe weergegeven:

Biomed - Organic Medical Skin Care producten
Voor het gebruik van het serum

Biomed - Organic Medical Skin Care producten
Na het gebruik van het serum

Je ziet dat mijn wimpers wel iets langer zijn, maar waar ik vooral enthousiast over ben is dat ze nogal voller zijn. Het ziet er een stuk mooier uit. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het eruit komt te zien na 42 dagen.

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

En het laatste product is de Ingrow Gone. Na het scheren heb ik vaak bultjes en dat het erg rood is. Dit product zal ervoor moeten zorgen dat dit een stuk minder is, ook moet het ervoor zorgen dat je geen last meer heb van ingegroeid haar. Nu heb ik daar zelf geen last van, maar ik was wel enorm benieuwd hoe het zat met de bultjes en roodheid. Het zit in een flesje met een inhoud van 90ml en deze kost 14,95 Euro.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Alcohol Denat, Aqua, Salicylic Acid, Glycerin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Sodium Glycolate, Sodium Citrate, Sodium Malate, Lactic Acid, Glycolic Acid, Malic Acid, Citric Acid

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Het is een vloeibaar en doorzichtige lotion. Je smeert het op de plekken waar je net geschoren hebt. Ik heb het zelf vooral gedaan bij mijn oksels. Ik zal jullie de foto’s besparen haha.
Ik vind zelf dat de geur van de lotion niet prettig is, het ruikt namelijk best chemisch. Als ik het opsmeer, voel ik het lichtjes prikken, net zoiets als je bijvoorbeeld net deodorant op jouw oksels doet als je net geschoren hebt. Niet heel bijzonder dus. Maar wat ik wel enorm bijzonder vind, is dat de bultjes een stuk minder zijn geworden. Ze zijn nog niet weg, maar wel enorm verminderd. Daarnaast voelt het ook gewoon een stuk gladder aan en is minder rood. Ik blijf dit product zeker gebruiken, want dit werkt zeker wel voor mij. De geur had van mij wel iets aangenamer gemogen.

Al met al ben ik best tevreden over de producten. Ik ga ze zeker nog langer testen en kijken wat de resultaten zijn over een aantal weken, aangezien veel van deze producten deze lange testperiode ook echt nodig hebben. Maar ik merk nu al verschil en dat vind ik echt mooi en bijzonder.

Je kan deze producten en andere producten van Biomed kopen in de Skinpharma webshop of via Biomedorganics.de. Daarnaast kan je Biomed ook volgen via Instagram: @biomedorganics.

30% Kortingscode voor Biomedorganics.de:

e655c860c2
* Is geldig van bestellingen boven 29,99 Euro en is geldig van 5 augustus tot 4 oktober 2017!

Ben jij al bekend met de producten van Biomed? Wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: