Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier


Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier

Een tijdje geleden heb ik een aantal blogboeken besteld waaronder ook Bloggen als een pro in 60 minuten en het Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier. Vandaag ga ik het hebben over dit boek. Wat kan je verwachten en heb ik er wat aan gehad?


Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier

Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier is geschreven door Kelly Deriemaeker, een Belgische blogger van Tales from the Crib. In haar boek geeft ze vele handige tips over bijvoorbeeld hoe je jouw doelgroep kan bepalen, waarover je kunt schrijven, hoe je unieke content kan maken, hoe je een blog op kan zetten, hoe je jouw blog kunt promoten, hoe je er ook geld mee kan verdienen en als laatste nog handige tips als het even tegenzit.


Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier

In het blog boek wordt je ook aan het werk gezet. Er zitten vele fijne en handige opdrachten in zodat je precies weet wat je wilt en hoe je het wilt.


Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier

Ook heeft Kelly meer dan 100 ideeën voor jouw volgende blogpost in haar boek gezet. Elke keer krijg je een bladzijde te zien met bijvoorbeeld 15 ideeën. Sommige hiervan heb ik al uitgevoerd en over geschreven 🙂 . Anderen heb ik zelfs opgeschreven in mijn eigen bullet journal als blogonderwerpen 🙂 .


Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier

Niet alleen Kelly geeft haar mening en tips, maar ook andere blogexperts geven hun tips, super leuk om te lezen en zeer handig!


Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier

Ik heb echt veel al uit het blog boek gehaald. Het boek is voor beginners, maar ook gevorderde bloggers kunnen hier echt nog veel uit halen. Ik haal dit boek ook nog vaak tevoorschijn als naslagwerk. Er staan hier zoveel handige tips in!


Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier

En als laatste staan er achterin ook vele handige links in voor bloggers waar je veel uit kunt halen.

Ik ben echt blij dat ik dit boek heb gekocht, ik moet nog veel dingen uitvoeren wat er in het boek staat, maar ik heb ook al veel kunnen doen en kunnen veranderen en daar ben ik echt blij om.

Ben je zelf van plan om ook te gaan bloggen of blog je al en wil je jouw blog verbeteren, dan is het blog boek zeker een aanrader!

Het blog boek kan je kopen voor 20,00 Euro bij bijvoorbeeld Bol.com.

Ken jij het blog boek van Kelly Deriemaeker al? En wat vind jij ervan?

Blog boek Tips & Inspiratie voor meer blogplezier
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: