Blogpraat – Praat mee over bloggen op Twitter


Blogpraat - Praat mee over bloggen op Twitter

Één van de dingen die ik leuk vind van bloggen en blogs lezen, is inspiratie opdoen en leren van andere bloggers. Ik lees veel op internet over bloggen zelf en bekijk tips van anderen. Nu kwam ik een leuke website tegen, namelijk Blogpraat.com.

Wil je weten wat Blogpraat inhoud? Lees dan snel verder!

Blogpraat is een wekelijkse twitterchat voor en door bloggers. Het bestaat al sinds 2010 en hier kunnen bloggers terecht voor vragen, meningen, tips en tricks en discussies.

Elke maandagavond om 20:00 uur tot 21:00 uur kan je meedoen met de Bloggerpraat op Twitter. Iedere tweet in de chat bevat de hashtag #bloggerpraat. Hier kan je dus op zoeken als je de chat wilt volgen en als je actief mee wilt doen. Elke maandag is er een nieuw onderwerp en de moderator stelt dan ook vragen. Op de website van Bloggerpraat kan je van te voren al zien wat het onderwerp is en welke vragen worden gesteld. De vragen hebben allemaal een vraagnummer als bijvoorbeeld V1, V2, V3 etc. Als je daarop een antwoord geeft, plaats je de vraagnummer ook in jouw antwoord, zodat iedereen weet dat het een antwoord is op die vraag.

Vorige week heb ik voor het eerst de #blogpraat chat gevolgd, nog niet actief meegedaan. Het is erg leuk en zeer interessant. Goede onderwerpen komen naar voren en er wordt veel gediscussieerd, tips gegeven, meningen gegeven etc. Ik zal deze vaker gaan volgen en ook zeker actief mee doen.

Dus heb jij een twitteraccount en wil jij praten over bloggen? Zorg er dan voor dat je #blogpraat volgt via bijvoorbeeld Hootsuite of Tweetdeck of Tweetchat of Twitter zelf :).

Volg jij #blogpraat al? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: