Blogwise.nl – De nieuwe Blog Community van DoorMariska.nl en Miss Sentinelli

Blogwise.nl - De nieuwe Blog Community van DoorMariska.nl en Miss Sentinelli

Al een aantal keer schreef ik erover dat Mariska van DoorMariska.nl en ik bezig waren met een geheim project. En vandaag mogen we het dan eindelijk bekend maken, yeahhh! Daar is hij dan: Blogwise.nl, de nieuwe blog community van Mariska van en mij. Vandaag vertel ik hier iets meer over!

Mariska en ik zijn beide al behoorlijk wat jaartjes aan het bloggen. We hebben allebei van ons eigen blog een bedrijf gemaakt en we hebben beide dan ook veel kennis over bloggen en alles wat erbij komt kijken. Een aantal jaar geleden ben ik ook een tijdje gastblogger bij Mariska geweest. Ik schreef toen over mijn fotografie, bijvoorbeeld over Verlaten panden. We kennen elkaar eigenlijk al best lang, we hebben ook vaak contact via Whatsapp over verschillende dingen.

In november hadden we het idee om samen een project op te starten om andere bloggers te helpen met onze kennis over bloggen. Al snel hadden we een lunchafspraak in het Van der Valk Hotel Hoorn gepland staan waar we verder onze ideeën gingen uitwisselen en uitwerken. Het was super leuk om elkaar eens in het echt te ontmoeten na al die jaren en het was echt zeer gezellig. We hebben veel besproken en waren er dan ook al snel uit. Blogwise.nl – Blog Community it is! Yeahhh! De afgelopen maanden zijn Mariska en ik erg druk bezig geweest om het een en ander uit te zoeken, dingen te regelen en vandaag zijn we dan officieel online gegaan. Super tof!!!

Wat kan je verwachten op Blogwise.nl?

Op Blogwise.nl zullen we ontzettend veel tips, tutorials en eigenlijk alles wat met bloggen te maken heeft, delen met jullie. Onze blog community is voor de beginnende en voor de gevorderde blogger. Voorbeelden: Hoe start je een blog? Hoe ga je om met samenwerkingen, hoe werkt SEO en hoe zit het met regels en richtlijnen? Op welke manieren kan je geld verdienen met jouw blog? En veel meer! We willen ook gratis stockfoto’s aanbieden die jij dan kan gebruiken voor jouw blog. En natuurlijk ook freebies, zoals jullie ook gewend zijn op mijn eigen blog. Kortom, een echte blog community waar je veel kennis over bloggen vandaan kunt halen. En daarnaast kan je ook terecht met jouw vragen over bloggen. In de toekomst willen we ook bloggers badges gaan aanbieden en eventuele blogreviews. We zijn nog druk bezig met het uitwerken van de blog community, veel blog artikelen van onze eigen blogs worden herschreven en erop geplaatst. We zouden het enorm leuk vinden als jullie ons al gaan volgen. Dit kan via onderstaande social media accounts:
Twitter
Instagram
Facebook
Bloglovin
Pinterest
En natuurlijk kan je jezelf ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Bekijk onze website Blogwise.nl voor meer informatie!

Wat zou jij graag willen leren over bloggen? En ga jij ons volgen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: