Carmen Aqua Gentle wet & dry


Carmen Aqua Gentle wet & dry

Als het om ontharen gaat, moet ik eerlijk zeggen dat ik een echte scheermesjes vrouw ben. Ik heb altijd scheermeisjes gebruikt voor mijn benen, oksels en bikinilijn. In de goodiebag die we ontvingen bij het Carmen Beauty Event zat de Carmen Aqua Gentle wet & dry, een ladyshave dat je zowel droog als onder de douche te gebruiken is. Natuurlijk heb ik deze getest en vandaag laat ik jullie mijn review zien.


Carmen Aqua Gentle wet & dry

De Carmen Aqua Gentle wet & dry is een wit en blauw ladyshave. Ik vind hem echt mooi en vrouwelijk eruit zien 🙂 . De ladyshave kan je opladen in de houder, zodat je daarna draadloos kunt gaan scheren.


Carmen Aqua Gentle wet & dry

Je kan de ladyshave gemakkelijk in je hand vasthouden. Ik vind het erg fijn in de hand liggen.


Carmen Aqua Gentle wet & dry

Er zit een scheerblad op en een trimgedeelte. De scheerkop bevat een huidspanner zodat het ontharen echt zacht gaat, je voelt het echt amper. Je kan ook de kop eraf halen voor een goede reiniging.


Carmen Aqua Gentle wet & dry

Ook zitten er kamstukken bij voor het trimmen van bijvoorbeeld je bikinilijn, deze heb ik echter zelf niet gebruikt. Ook zit er een borsteltje bij voor de reiniging.

Ik heb de Aqua Gentle droog gebruikt, maar ook onder de douche om toch te kijken wat voor mij het beste werkt.

Onder de douche werkt het best prima, wel merk ik dat de Aqua Gentle op mijn huid wat stroef kan gaan onder de douche. Dit kan natuurlijk per persoon anders zijn. Maar ik gebruik de Aqua Gentle toch liever droog. Als ik hem droog gebruik, glijdt de Aqua Gentle makkelijker over mijn huid heen. Ik voel het ontharen echt amper, het is gewoon zeer zacht voor mijn huid. Ik krijg geen rare bultjes wat ik vaak met gewoon scheren wel heb. Mijn benen en oksels zijn echt supertje glad en wow zo zacht, ik voel geen haartjes meer op stoppeltjes! Echt ik ben zo tevreden met de Aqua Gentle. Deze ga ik zeker vaak gebruiken 🙂 .

Wil je echte gladde en zachte benen en oksels?? Dan raad ik je de Carmen Aqua Gentle echt aan!

Hieronder heb ik nog een filmpje geplaatst van de Carmen Aqua Gentle.

https://www.youtube.com/watch?v=wKZRnjdji-A

Je kan de Aqua Gentle kopen voor € 28,99 via de website van Carmen.

Hoe onthaar jij het liefst? En ken jij de Carmen Aqua Gentle al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: