Dagje Scheveningen met LEGOLAND Discovery Centre, SEA LIFE en Reuzenrad

Dagje Scheveningen met LEGOLAND Discovery Centre, SEA LIFE en Reuzenrad

Afgelopen weekend zijn we heerlijk een dagje naar Scheveningen geweest. We zijn naar LEGOLAND Discovery Centre geweest, naar SEA LIFE en we zijn in het reuzenrad geweest. Het was een top dag! In dit artikel laat ik een filmpje en foto’s zien van onze dag in Scheveningen.

Dagje Scheveningen met LEGOLAND Discovery Centre, SEA LIFE en Reuzenrad

Vorig jaar zijn we naar LEGOLAND in Denemarken geweest. Dit was echt prachtig! Nu wilden we sowieso ook een keer naar LEGOLAND Discovery Centre in Scheveningen. Afgelopen weekend was het dan super mooi weer en zijn we een dagje naar Scheveningen geweest. We kochten een combinatieticket voor LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE Scheveningen. Je kan dan beide die dag gaan bezoeken.

Filmpje

Bekijk hieronder het filmpje van die dag.

Foto’s

LEGOLAND Discovery Centre is een super tof kleine overdekte LEGOLAND. Je kan hier lekker spelen (kleine Monkey Town achtige attractie), een aantal attracties bezoeken, zoals de laserstralen ontwijken, 4D films bezoeken en een interactieve attractie waar je veel punten moet gaan scoren. Je kan hier lekker gaan bouwen en jouw eigen gemaakte auto’s testen op de racebaan en daarnaast mag je ook nog op de foto met een Lego karakter. Super tof toch?! Je mag ongeveer 2,5 uur de attracties bezoeken. Het is er namelijk niet groot, dus ze willen het niet te druk hebben. En op zich is 2,5 uur best genoeg. Thomas en wij vonden het daar echt helemaal geweldig. Super tof om hier eens naar toe te gaan!

Daarna zijn we naar SEA LIFE gegaan. Hier zijn we al eens eerder geweest. Ook dit is niet heel erg groot, maar wel super tof om eens bezocht te hebben. Vooral de tunnel waar je onder de vissen door loopt, is echt super gaaf!

En we zijn daarna nog lekker op het stand geweest en voor het eerst in het grote reuzenrad gegaan. Thomas vond het helemaal geweldig!

Het was echt een super toffe dag! Mocht je een keer naar Scheveningen toe gaan, dan raad ik LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE (Samen, combinatieticket) echt aan!

Ben jij wel eens in LEGOLAND Discovery Centre, SEA LIFE of in het grote reuzenrad geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: