Dagjes uit in 2023

Dagje Efteling 2022

Elk jaar gaan we kijken of we naast onze vakanties ook bepaalde dagjes uit kunnen gaan met ons gezin. Bijvoorbeeld naar dierentuinen, attractieparken, musea en meer. Ook dit jaar willen we weer naar verschillende plekken toe en in dit artikel vertel ik daar meer over.

We willen dit jaar nog naar de volgende plekken toe:

Pretparken
Afgelopen maand zijn we al naar de Winter efteling geweest. Dat was echt super tof! Het regende wel helaas, maar toch hebben we een super toffe dag gehad. We willen dit jaar zeker nog naar andere pretparken toe gaan.

LEGOLAND Discovery centre
Vorig jaar zijn we natuurlijk naar Legoland geweest en in Scheveningen heb je dus een LEGOLAND Discovery centre, een soort mini indoor Legoland. Super gaaf natuurlijk. Hier willen we dan ook zeker naar toe dit jaar!

Dierentuin
Elk jaar gaan we eigenlijk wel naar verschillende dierentuinen. Vooral Dierenpark Amersfoort is Thomas helemaal fan van haha. Ook hier in de buurt is er een uilen- en dierenpark, genaamd De Paay. Ook super tof. We willen zeker nog naar verschillende dierentuinen toe gaan dit jaar.

Spoorwegmuseum
Een aantal jaar geleden zijn we naar het Spoorwegmuseum geweest toen Thomas de Trein er ook was. Door Corona was het een hele tijd niet geweest en dit jaar is het event met Thomas de Trein er wel weer. We willen dan ook hier weer naar toe gaan als het event er is.

Zwemmen
Ook willen we natuurlijk veel gaan zwemmen en naar verschillende zwembaden gaan. Aankomend weekend gaat Thomas ook al met een vriendje lekker zwemmen samen met de mama’s haha. Ik heb daar echt zin in.

SAIL marinedagen
Ook dit jaar zijn er weer de SAIL marinedagen. Super gaaf om te zien. Hier willen we ook zeker naar toe gaan in juni/juli.

Nationaal militair museum
We zijn al vaker naar het Nationaal Militair Museum geweest. Thomas vindt het daar ook helemaal geweldig. En je kan tegenwoordig ook in een jeep rondrijden, super gaaf. Dit jaar willen we hier ook zeker weer naar toe.

Freek Vonk Live
Na het Sinterklaas journaal kwam altijd Freek Vonk op de tv. Thomas vindt het geweldig om hier naar te kijken. Nu zag ik dat er dit jaar weer een Freek Vonk Live is. Echt gaaf zeg! De tickets zijn wel prijzig, dus we gaan nog even kijken of het wel het geld waard is haha.

Bioscoop
We zitten behoorlijk te wachten op de nieuwe Super Mario Bros. film. Deze film lijkt ons echt helemaal geweldig! We gaan dan zeker naar de bioscoop. Maar we willen natuurlijk nog wel vaker naar de bioscoop dit jaar. Dus we gaan even kijken wat allemaal uitkomt.

Naar bossen
Wandelen vinden wij ook echt helemaal geweldig. We willen dan ook naar verschillende grote bossen toe. Zoals in Soest met de “watervallen” en naar Hallerbos in België. Heerlijk om te wandelen en prachtige omgevingen te bekijken.

Geofort
Geofort is bij ons zeer vlakbij. Nu Thomas de juiste leeftijd heeft, kunnen we hier naar toe gaan. Wat voor hem ook echt top is, dat er ook verschillende minecraft activiteiten zijn. Thomas vindt Minecraft namelijk helemaal geweldig haha. Er is buiten ook veel te doen, dus we willen hier graag een keer naar toe gaan als het echt mooi weer is.

Er zijn nog veel meer plekken waar we naar toe willen en ook gaan, maar bovenstaande plekken zijn wel bijzonder en tof om echt naar toe te gaan.

Ga jij ook graag dagjes uit? Heb jij nog tips voor iedereen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: