De watervallen van Irrel in de herfst


De watervallen van Irrel in de herfst

Een tijdje geleden zijn we met onze organisatie PhotoWalks Nederland op een PhotoTravel geweest naar Luxemburg en Duitsland. Vandaag laat ik jullie foto’s zien van de watervallen van Irrel in de herfst.

Tijdens onze PhotoTravel zijn we een lang weekend naar Luxemburg en Duitsland geweest waar we met 16 man heerlijk hebben gefotografeerd. De watervallen van Irrel is één van de prachtige natuurgebieden die we dat weekend hebben gezocht. Mijn man en ik zijn hier al eerder geweest dit jaar tijdens onze huweijksreis, toen was het daar nog helemaal groen. En tijdens onze PhotoTravel was het herfst en hadden alle bladeren prachtige herfstkleuren! Geweldig om te zien.


De watervallen van Irrel in de herfst

Ze noemen het de watervallen van Irrel, maar eigenlijk zijn het geen watervallen, het is gewoon een zeer heftige stroomversnelling. Het maakt voor mij niet uit hoe het genoemd wordt, ik vind het hier echt prachtig! Echt sprookjesachtig!


De watervallen van Irrel in de herfst

We zijn hier een hele ochtend geweest om foto’s te maken. Het was geweldig om te zien hoe iedereen hiervan genoot en prachtige foto’s hiervan heeft kunnen maken.


De watervallen van Irrel in de herfst

Natuurlijk heb ik de foto’s weer genomen met langere sluitertijden. Een tijdje geleden heb ik hier nog een uitgebreid artikel over geschreven op DoorMariska.nl. Zeker een aanrader om te gaan lezen als je ook eens watervallen en stroomversnellingen wilt fotograferen.


De watervallen van Irrel in de herfst

De watervallen van Irrel blijven voor mij echt zeer bijzonder. Dit is een plek waar ik zeker nog vaker naar toe wilt gaan, bijvoorbeeld nog als er sneeuw ligt 🙂 .

Wil je meer foto’s zien van deze gave PhotoTravel? We zijn ook onder andere naar Müllerthal en naar Luxemburg stad geweest.

Wil jij ook eens mee fotograferen? Op zaterdag 19 december gaan we naar Kerst in oud Kampen met de PhotoWalk! Voor volgend jaar zijn er nog geen PhotoWalks bekend, maar dit gaan snel gebeuren 🙂 .

Welke foto van de watervallen van Irrel vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: