Doelen augustus en terugblik doelen juli + GRATIS werkboek

Doelen augustus en terugblik doelen juli + GRATIS werkboek

Het is alweer begin augustus en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen juli

Uitgebreide artikelen
Afgelopen maand zijn weer een aantal uitgebreide artikelen online gekomen. Hieronder heb ik deze artikelen weergegeven:
Veel verkeer uit Pinterest halen
Update Online Critical Alignment Yoga Programma
Sparen update juli, spaartips en GRATIS Spaarplannen template
Kan jij nog zonder jouw mobiele telefoon?
Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA
Hoe ik in juni 1.635,77 Euro verdiende (+ 299 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant
10 manieren om te relaxen
Update eet- en trainingsschema – Hoeveel ben ik afgevallen en hoe bevalt het me?
Oenobiol Skin Support Sun – Sensitive Skin en Age Protect – Voorbereiding op de zon
Ebook “Gestructureerd Leven” nu ook via iDEAL te koop + Meest gestelde vragen met antwoorden

Fotograferen
Afgelopen maand heb ik ook een aantal stock foto’s gemaakt. Vooral van producten die ik ook vaker kan gebruiken voor bijvoorbeeld mijn blog en social media.

Blogwise
De blog community Blogwise van Mariska. Ik heb behoorlijk wat ideeën uitgeschreven voor Blogwise en binnenkort zullen Mariska en ik weer gaan afspreken om onze ideeën te bespreken.

Geheim project
Yess, afgelopen maand ben ik ook begonnen met het uitschrijven van mijn geheim project. Het is behoorlijk gerelateerd aan mijn ebook over gestructureerd leven. Ik hoop dat ik heel snel als iets meer kan vertellen over mijn geheim project! Kunnen jullie al raden wat het is? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Doelen augustus

Affiliatie programma ebook opzetten
Sommigen van jullie weten dit al. Ik ben momenteel een affiliatie programma aan het opzetten voor de personen die mijn ebook “Gestructureerd Leven” willen promoten en hier ook geld mee willen verdienen. Een aantal van jullie hebben hier al een mail over gehad en zijn ook zeer enthousiast. Mocht jij nou ook mee willen doen? Plaats dan een reactie hieronder. Deze maand ga ik het affiliatie programma verder helemaal opzetten en hier ook een artikel over schrijven.

Tunnels Leerdam onderzoek
Hier ben ik al een tijdje mee bezig. Samen met een bestuurslid van Historische Vereniging Leerdam ben ik onderzoek aan het doen naar de tunnels onder Leerdam. Er schijnen verschillende gangen te bestaan (we hebben foto’s van mogelijke ingangen gezien), maar we hebben nog niet genoeg informatie hierover. Deze maand ga ik hier ook meer onderzoek naar doen, mensen interviewen die iets van de gangen weten, gehoord hebben of zelfs foto’s hebben gezien. We willen graag deze gangen helemaal in kaart brengen. Binnenkort ga ik ook hier een uitgebreid artikel over schrijven.

Geheim project ideeën verder uitwerken
Het geheime project staat gepland om uit te werken in kwartaal 4, maar mijn idee wil ik graag nog verder gaan uitwerken deze maand. Meer onderzoek doen naar mogelijkheden en inspiratie opdoen.

Blog Layout
Deze maand wil ik ook gaan beginnen aan het uitwerken van een nieuw blog layout. Ik ga inspiratie opdoen van verschillende bloggers en kijken of ik ergens een mooie theme kan kopen of zelfs kan laten ontwerpen. Deze maand ga ik mijn ideeën opschrijven en de indeling van mijn layout bepalen.

Uitgebreide artikelen
Eigenlijk is dit geen doel meer, maar meer een gewoonte geworden. Elke maand zal ik ervoor zorgen dat er meerdere uitgebreide artikelen online komen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: