Doelen augustus en terugblik juli + GRATIS werkboek

Doelen augustus en terugblik juli + GRATIS werkboek

Juli was voor mij een hele leuke en productieve maand. En nu het alweer augustus is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen juli

Doelen augustus

Mijn dagelijkse planning op mijn Youtube kanaal
Op 1 juli ben ik begonnen met het filmen van mijn dagelijkse planning. Bijna elke dag kwam er een nieuwe “Mijn dagelijkse planning” op mijn Youtube kanaal. Op twee dagen is het niet gelukt vanwege mijn verstandskies die half eruit gehaald moest worden en ik dus enorm veel pijn had. En de andere keer was dat het gewoon te warm was om te gaan filmen. Maar ik ben zeer blij dat ik de rest van de maand gewoon heb gefilmd, ik vond het ook echt super leuk om dit te doen. En ik ben van plan om dit ook te gaan volhouden, ik krijg namelijk ook zeer leuke reacties hierop. Mocht je ook benieuwd zijn naar mijn dagelijkse planning, abonneer je jezelf dan op mijn Youtube kanaal.

Sticker setje maken
Momenteel ben ik nog bezig om 1 sticker setje helemaal af te krijgen. Het sticker setje heeft een mooi formaat en de stickers zijn ook van zeer goede kwaliteit. Zodra deze helemaal af is, kan ik deze ook op mijn blog laten zien. Hier wordt dus nog aan gewerkt.

Nieuwe freebies maken
Yesss, de freebies zijn helemaal af en komen dit weekend online op de downloadpagina. Ik ben zeer blij hoe ze geworden zijn. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in de nieuwe freebies, hou dan de downloadpagina in de gaten dit weekend! Mocht je nog geen nieuwsbrief abonnee zijn, meld je dan nu aan via Freebies pagina en krijg toegang tot wel meer dan 50 freebies!!

Vakantie bespreken met vrienden
In november gaan we met onze vrienden naar Center Parcs en hebben we deze maand ook helemaal besproken en geboekt. Ik heb er echt super veel zin in, echt leuk!!

Doelen augustus

Sticker setje helemaal afmaken
Mijn doel voor deze maand is om mijn sticker setje helemaal af te maken, zodat ik hier ook een uitgebreid artikel over kan schrijven. Ik ben al heel blij met het formaat en de stickers die erin komen. Ik moet nog alles uitprinten, goed uitsnijden en lijmen. Daarnaast moet er natuurlijk ook nog een cover voor gemaakt worden. Hier binnenkort dus meer over.

Product reviews
Ik heb weer een aantal producten in huis waar ik een uitgebreid review over ga schrijven deze maand. Elke week zal er minstens 1 review artikel online komen.

Extra filmpjes maken
Ook ga ik deze maand extra filmpjes maken voor op mijn Youtube kanaal. Denk bijvoorbeeld aan mijn Bullet Journal Setup, maar ook over nieuwe producten en tips die ik graag met jullie wil delen.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: