Doelen augustus – met o.a. eigen bedrijfje


Doelen augustus - met o.a. eigen bedrijfje

We zitten bijna tegen het einde van juli aan. Afgelopen week had ik een heerlijk weekje vakantie en nu is het weer tijd om volop bezit te zijn met werk en mijn blog. Aan het einde van elke maand wil ik graag doelen opstellen voor de komende maand. Voor augustus heb ik dan ook een lijstje met doelen die ik graag wil behalen. Vandaag deel ik dan ook deze doelen met jullie.

Van mijn blog een eigen bedrijfje maken
1 augustus is de dag dat ik een gesprek heb bij de KvK en dat mijn blog mijn eigen bedrijfje gaat worden (als alles goed gaat natuurlijk). Afgelopen week in de vakantie heb ik een zeer goed gesprek gehad met de boekhouder van mijn man (dus nu ook mijn boekhouder) en gelijk een KvK aangevraagd en een afspraak gemaakt. Ik ben zeer benieuwd, vind het behoorlijk spannend maar ook weer echt geweldig! Eindelijk gaat het dan gebeuren!

DIY project
Begin dit jaar had ik als doel opgezet om meer DIY projecten te gaan doen, maar door mijn zwangerschap lukte het niet om hiermee bezig te zijn door vermoeidheid. Nu gaat het gelukkig een stuk beter en kan ik weer meer gaan doen, dus ook weer DIY-en. Ik heb er zin in en ik weet ook al wat ik wil gaan maken. Hier krijgen jullie dan ook een artikel van te zien 🙂 .

Eerste filmpje maken
Eindelijk heb ik ook tijd en puf om te gaan filmen! In augustus wil ik dan ook mijn allereerste filmpje gaan maken. In mijn bullet journal heb ik behoorlijk wat onderwerpen staan die ik graag wil filmen, zoals de Bullet Journal, onze Curved TV, Uncharted en meer! Jullie kunnen dus snel mijn allereerste filmpje gaan verwachten 🙂 .

Babykamer
In augustus gaan we ook weer verder met de babykamer. Afgelopen weekend hebben we al het laminaat uit de kamer gehaald. Onze buren zijn op vakantie en zodra zij terug zijn, dan gaan we verder met de babykamer. Onze buurman is namelijk een klusser en gaat onze vloer gelijk maken. We gaan dan ook op zoek naar nieuw laminaat en er komt ook iemand langs voor de muren en plafond. Afgelopen weekend heb ik ook alweer wat spulletjes gekocht voor de baby en ik wil dan ook in augustus meer spullen gaan kopen en eventueel al wat op marktplaats gaan scoren voor de babykamer.

Foto’s bewerken
Inmiddels zijn we alweer een paar keer op pad geweest om te gaan fotograferen, zoals naar Monschau en de Zaanse Schans. Deze foto’s wil ik graag in augustus gaan bewerken, zodat ik weer een aantal nieuwe fotografie artikelen heb voor op mijn blog. En daarnaast heb ik ook nog een aantal series die ik graag wil herbewerken.

Social media beter bijhouden
Door de zwangerschap had ik ook de laatste tijd helemaal geen zin om veel op social media bezig te zijn, zoals bijvoorbeeld op Instagram, Pinterest of Snapchat. Nu ik weet wat meer puf heb, wil ik dit weer op gaan pakken en hier meer mee bezig zijn 🙂 .

Dit waren mijn grootste doelen voor aankomende maand. Aan het einde van de maand zal ik dan hier weer op terugkomen, kijken hoe het gegaan is en dan weer nieuwe doelen opzetten.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: