Doelen december en terugblik november + GRATIS werkboek

Doelen september en terugblik doelen augustus + GRATIS werkboek

Afgelopen maandag liet ik mijn nieuwe Bullet Journal December 2018 setup zien. In het filmpje vertelde ik dat ik mijn doelen voor deze maand nog in mijn Bullet Journal wilde plaatsen. Inmiddels heb ik dat gedaan en in dit artikel deel ik dan ook graag mijn doelen met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen november

Blog Layout
Afgelopen maand ben ik weer bezig geweest met mijn blog layout. Het is de bedoeling om een nieuwe blog layout online te hebben. Er zijn nog wel een aantal dingen die ik wil uitzoeken en wil testen.

Foto’s bewerken
Een tijdje geleden zijn we naar de Opaalkust in Frankrijk geweest. Ik wilde nog wachten met het bewerken van deze foto’s, omdat ik hiervoor Luminar nodig had (een bewerkingsprogramma). In oktober had ik deze geïnstalleerd, dus kon ik in november de foto’s bewerken. De foto’s kan je hier bekijken: Opaalkust in Frankrijk.

Uitgebreide artikelen en product reviews
Afgelopen maand heb ik ook weer uitgebreide artikelen geschreven en een product review. Er staan ook nog een aantal artikelen als concept. Deze ga ik deze maand inplannen. De artikelen die online zijn gekomen staan hier:
Nieuwe Wehkamp kleding en een fotoshoot met stagiaire van mijn man!.
Onderzoek naar de tunnels van Leerdam
Herfst Sale! Vijf Euro korting op mijn ebook “Gestructureerd Leven”! Krijg weer structuur in jouw leven!
Hoe ik in oktober 1.061,02 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant
Mijn nieuwe roze Apple Watch Series 3 + Black Friday korting!
Sparen update november – Spaardoelen behaald (Silhouette Cameo 3 en vakantie)

Tunnels Leerdam
Ik schreef al een artikel over ons onderzoek naar de tunnels van Leerdam. We hebben ook een website opgezet en waar ik veel informatie op heb geplaatst. We hebben inmiddels alweer meer informatie en hopelijk kunnen we ook snel een grondonderzoek laten doen. Hier zijn we momenteel mee bezig. Deze maand gaan we dan ook weer verder met het onderzoek.

Doelen december

Blog Layout
Zoals ik al vermelde is de bedoeling om een nieuwe blog layout snel online te zetten. Deze zal vooral gericht zijn op gestructureerd en gelukkig leven. Elke vrijdag wordt er al een nieuwsbrief uitgestuurd met tips en ervaringen over een gestructureerd leven. Mocht je ook geïnteresseerd zijn, je kan jezelf onderaan dit artikel aanmelden voor de nieuwsbrief.

Foto’s bewerken
Een tijdje geleden hebben we foto’s gemaakt tijdens een prachtige zonsondergang. Nu ik Luminar heb, ga ik ook deze foto’s bewerken deze maand.

Plan voor 2019
Elk jaar maak ik een plan voor het komende jaar. Wat zijn mijn doelen en wat wil ik bereiken? Dit is op persoonlijk en op zakelijk gebied. Er komt hier ook nog een uitgebreid artikel over hoe ik dit maak en ook hoe jij jouw plan voor 2019 kunt maken.

Tunnels Leerdam
Het onderzoek naar de tunnels van Leerdam loopt gewoon door. Omdat we steeds weer meer informatie krijgen, kunnen we ook steeds weer verder het met onderzoek en komen we steeds dichterbij de waarheid van de tunnels en ook hopelijk snel bij een ingang. Mocht je ook op de hoogte gehouden willen worden, dan kan je onze website ook lezen en ook jezelf inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief: TunnelsVanLeerdam.nl.

Meer rust, luisteren naar mijn lichaam
Zoals sommigen van jullie weten, heb ik al behoorlijk lang last van mijn handen. Nu heb ik hiervoor cesartherapie (ook voor mijn houding). Ik ben namelijk hypermobiel en hierdoor krijg ik klachten in mijn handen, knieën, schouders, bekken etc. Ik merk dat ik meer rust moet nemen en echt moet luisteren naar mijn lichaam, zodat mijn lichaam ook goed kan herstellen.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: