Doelen februari + GRATIS werkboek

Doelen december + GRATIS werkboek

Het is alweer begin februari en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen Februari

2 nieuwe freebies online zetten
Deze maand ga ik 2 nieuwe freebies online zetten. Dit kunnen handige werkboeken zijn, checklists, templates en meer. De freebies hebben te maken met een gelukkig en gestructureerd leven.

Energie besparen
Deze maand loopt ons jaarcontract af en begint er een nieuw jaarcontract. Afgelopen maand is het prijsplafond ingegaan en we zijn onder de waardes gebleven yeah! Deze maand mogen we minder verbruiken, dus zullen we even alles in de gaten moeten houden en energie moeten besparen.

Elke week 2 blogartikelen online en 1 video online
Ik ga elke week 2 blogartikelen online plaatsen en daarnaast ook 1 video. Deze blogartikelen komen op dinsdag en donderdag online en een apart artikel met een video erin op vrijdag.

Onderzoek doen voor auto rijlesjes (met angst)
Ik heb al eeuwen mijn rijbewijs, maar ik rij eigenlijk helemaal niet. Nu wil ik hier toch weer mee gaan beginnen, maar ik heb best wel wat angst als ik achter het stuur zit. Nu ga ik deze maand goed onderzoek doen om te kijken bij wie ik terecht kan om weer een aantal lesjes te gaan volgen. Angst overwinnen en het weer onder de knie krijgen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: