Doelen maart en terugblik doelen februari


Doelen maart en terugblik doelen februari

Het is alweer 1 maart, dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Terugblik doelen februari

DIY Project
Ik wilde graag weer beginnen met DIY projecten, alleen afgelopen maand is het helaas niet gelukt om hier mee bezig te gaan. Ik had hier de puf niet voor en wilde vooral genieten van mijn rust wanneer het kon. Maar deze maand wil ik daar echt mee bezig gaan.

Rust nemen en genieten van onze kleine man
Dit is zeker gelukt! Ik heb lekker veel rust genomen en natuurlijk was het heerlijk genieten van onze kleine man 🙂 .

Nieuwsbrief cursus uitwerken
Hier ben ik momenteel mee bezig om het helemaal uit te werken. De onderwerpen zijn er, de teksten worden ook in elkaar gezet en binnenkort kunnen jullie de eerste cursus van mij verwachten: Fotografie voor bloggers.

Stockfoto’s pagina
De pagina zelf is aangemaakt en een aantal categorieën zijn ingedeeld. Ook heb ik al een aantal stockfoto’s klaarstaan. Een aantal dagen geleden zijn ook de testers uitgekozen en deze testers hebben ook bevestigd dat ze willen testen. Zij zullen als eerste de stockfoto’s pagina testen en daarna kunnen jullie deze ook bewonderen en de foto’s gebruiken.

Handlettering
Ik wilde dolgraag hiermee bezig, maar niet gelukt. In mijn Bullet Journal wil ik graag handlettering gaan gebruiken. Deze maand wil ik daar zeker mee bezig!

Meer berichten op social media plaatsen
Ook dit is gelukt, vooral op Instagram en op Twitter. Nu wil ik me ook meer gaan focussen op Facebook en op Pinterest.

Doelen maart

DIY Project
Zoals ik al aangaf, wil ik deze maand toch echt hiermee bezig gaan. Ik heb nog een complete lijst met projecten die ik graag wil uitvoeren.

Genieten van laatste weken vakantie
Vanaf vandaag is dan mijn vakantie ingegaan, mijn verlof is officieel voorbij. Maar in mijn vakantie heb ik nog zeker leuke dingen in de planning staan, zoals verlaten panden fotograferen en leuke events. En natuurlijk wil ik ook nog genieten van de rust die ik deze weken nog heb.

Meer artikelen online zetten
De afgelopen maanden was het natuurlijk wat stiller op mijn blog vanwege de geboorte van Thomas. Maar ik wil weer meer bezig zijn met bloggen en meer artikelen online zetten. Deze maand kunnen jullie dus weer fijne artikelen verwachten met tips, reviews, fotografie en ook gratis downloads en printables.

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
Hier wil ik gewoon mee door gaan. De fotografie cursus voor bloggers is de eerste cursus die binnenkort online komt.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
De stockfoto’s pagina wil ik gaan vullen met verschillende foto’s en eerste gedeelte doorsturen naar de testers met een testplan.

Handlettering
Deze maand wil ik echt meer met handlettering bezig gaan en deze ook in mijn Bullet Journal gaan gebruiken. Voordat ik een artikel ga schrijven over mijn nieuwe Bullet Journal van 2017, wil ik dan ook eerst een aantal handlettering pagina’s hebben gemaakt.

Meer berichten op social media plaatsen
Ik wil vooral me meer gaan focussen op Facebook en op Pinterest. Hier wil ik meer berichten gaan plaatsen en meer interactie hebben met mijn volgers en lezers.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin april zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: