Doelen mei en terugblik doelen april

Doelen mei en terugblik doelen april

Het is alweer mei en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Terugblik doelen april

DIY Project
Afgelopen maand wilde ik graag een nieuwe visionboard maken. Ik heb al wel tijdschriften verzameld en al een aardig idee wat ik wil op mijn visionboard. Maar nog niet eraan toe gekomen om een nieuwe visionboard helemaal in elkaar te zetten. Dit wil ik wel deze maand gaan uitvoeren.

Meer tips & tricks delen met freebies
Yes, dit is gelukt! Ik heb aardig wat artikelen online gezet met tips & tricks en meer freebies! Dit is wel een doel wat door blijft lopen.

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
De (product)fotografie cursus voor bloggers ben ik momenteel aan het uitwerken. De onderwerpen staan helemaal klaar. Ik heb ook gekeken hoe in mijn nieuwsbrief programma het helemaal in elkaar moet zetten. Maar dit is een doorlopend doel, dus zal de komende tijd steeds terugkomen.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
Ik heb weer een aantal stockfoto’s gemaakt. Deze komen op de downloadpagina te staan. Ook het testplan voor de testers is gedeeltelijk af. Maar ook dit is weer een doorlopend doel, dus zal de komende tijd ook weer terugkomen.

Meer berichten op social media plaatsen
Dit is zeker gelukt! Ik plaats weer meer berichten op social media, zoals Pinterest en sinds kort heb ik ook LinkedIn.

Nieuwe header, profielfoto, styleguide en visitekaartjes
Ik heb voor mezelf een complete styleguide gemaakt met de kleuren, fonts, logo’s etc. die ik gebruik voor mijn blog, social media en documenten. Ook heeft mijn man een nieuwe profielfoto van mij gemaakt, hier ben ik echt ontzettend blij mee! En daarnaast heb ik ook nieuwe visitekaartjes, yeah! Het enige wat ik nog wil veranderen, is de header. Dit zal deze maand gaan gebeuren.

Doelen mei

DIY Project: visionboard maken
Zoals ik al vermelde, wil ik graag een nieuwe visionboard. Ik had al dingen verzameld en ik weet ook aardig wat ik wil. Deze maand ga ik dan ook mijn nieuwe visionboard helemaal in elkaar zetten. Natuurlijk zal ik deze dan ook met jullie gaan delen.

Meer tips & tricks delen met freebies
Ook deze maand ga ik meer artikelen met jullie delen, met veel tips & tricks en natuurlijk veel freebies!

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
De onderwerpen ga ik deze maand helemaal uitwerken en het ook in mijn nieuwsbrief programma plaatsen en testen.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
Ik ga meer stockfoto’s maken voor de pagina en het testplan helemaal afmaken, zodat de testers al wat kunnen gaan testen.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge
Ik schreef er al over, de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. Deze maand ga ik dan ook deze challenge behalen. 30 vuilniszakken vol met spullen die we niet meer gebruiken, weggeven, weggooien en verkopen.

Nieuwe header
Er moet een nieuwe header komen. De header zal geen foto bevatten en zal er iets anders uit komen te staan.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin juni zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: