Doelen november en terugblik oktober + GRATIS werkboek

Doelen november en terugblik oktober + GRATIS werkboek

Vorige week waren wij op vakantie en sinds gisteren ben ik weer aan het werk. Dat betekent dat ik na mijn vakantie ook weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen Oktober

Webshop voor stickers
De webshop kost meer tijd dan verwacht en aangezien we ook op vakantie waren, heb ik besloten om de stickers later dit jaar te gaan verkopen. Naast mijn ebook “Gestructureerd Leven”, wil ik dus ook planner stickers gaan verkopen. Elke week ben ik bezig met de webshop en de stickers, de stickers zullen zeker dit jaar nog te koop zijn via mijn blog!

Product reviews
Afgelopen maand zijn er een aantal product reviews online gekomen. Mocht je deze gemist hebben, je kan ze hier lezen:
Eenvoudig Leven Agenda 2020
Thalgo beautifying tonic lotion en Nutri-soothing cream

Geheim project
Ook hier ben ik afgelopen maand mee bezig geweest en zal ik ook deze maand mee bezig gaan. Deze maand komt hier ook een uitgebreid artikel over op mijn blog. Ik ben echt enorm benieuwd wat jullie ervan vinden!

Herfst creaties maken en adventskalender maken
Afgelopen maand heb ik ook lekker veel geknutseld. Ik heb nieuwe Stampin’ Up producten in huis en ben ik bezig met een adventskalender voor Thomas. Ook hebben Thomas en ik samen mooie herfstcreaties gemaakt.

Doelen November

Webshop voor stickers
Deze maand ga ik dus weer verder met de webshop voor de stickers. Dit jaar zullen de stickers nog te koop zijn via mijn blog, super spannend! Natuurlijk vertel ik daar binnenkort meer over op mijn blog.

Product reviews
Ook deze maand ga ik weer producten reviewen en hier uitgebreide artikelen over schrijven. Ik heb namelijk nog The Body Shop adventskalender en Rituals Adventskalender! Hier komen dus nog nieuwe artikelen van online.

Geheim project
En in november ga ik dus ook verder met mijn geheim project en hier ook een artikel over schrijven op mijn blog. Ik ben enorm benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Adventskalender afmaken
Deze maand ga ik de adventskalender helemaal afmaken. Hier wil ik dan ook nog artikel over gaan schrijven. Ik ben al best ver, echt super leuk!

Instagram en stories
Deze maand wil ik ook meer foto’s en verhalen delen via Instagram en stories. Ik wil namelijk meer “achter de schermen” laten zien via Instagram, maar ook natuurlijk mooie foto’s van producten of foto’s die ik heb gemaakt tijdens fotografie uitjes.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: