Doelen november + GRATIS werkboek

Doelen november + GRATIS werkboek

Het is alweer begin november en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen Oktober

Afgelopen maand had ik ook een aantal doelen opgesteld. Hieronder vertel ik of ik de doelen heb behaald.

3 dagen in de week een blogartikel
Yess, dit is bijna helemaal gelukt haha. Alleen vorige week niet, want toen was het herfstvakantie en gingen we ook leuke dingen doen en had ik het daarnaast ook enorm druk met werk voor klanten. Maar we gaan gewoon door!

Elke week een video opnemen en online zetten
Ook is er weer bijna elke vrijdag een video online gekomen op mijn Youtube kanaal. Alleen vorige week dus niet. Maar morgen komt er wel weer gewoon een video online.

Halloween decoraties maken

Voor Halloween heb ik meerdere decoraties gemaakt, zoals het super gave spookhuis. Deze had Thomas een aantal jaar geleden zelf gekocht (hij had hiervoor gespaard) en hadden we toen met zijn drieën deze gebouwd. Maar helaas was deze uit elkaar gegaan en moesten we hem weer opnieuw bouwen. Hier ben ik wel meerdere avonden mee bezig geweest om hem helemaal te bouwen haha. Daarnaast heb ik ook nog een pompoen van papier gemaakt met een lichtje erin en ook nog een ketel waar rook uit komt. Super tof toch! We hadden ook nog wat leuke items gekocht, zoals een spin en pompoenen die Thomas ook versierd had en leuke lampjes. We hebben ons vensterbank en raam helemaal mooi versierd. Echt tof om te zien!

Energie besparen
In November hebben we ook weer energie bespaard. We hebben onder andere nieuwe kleedjes gekocht voor op de bank en nog meer. Binnenkort laat ik weer een update zien op mijn blog wat we tot nu toe allemaal gedaan hebben.

Ik ben blij dat ik aan deze doelen heb kunnen werken en ook (bijna) alles heb behaald wat ik wilde doen.

Doelen November

Hieronder heb ik mijn doelen voor november geplaatst.

3 dagen in de week een blogartikel
Natuurlijk ga ik ook in november gewoon 3 dagen in de week een blogartikel online zetten. Ze komen dan elke dinsdag, donderdag en vrijdag online. Ik heb een lijst gemaakt met verschillende onderwerpen waar ik over wil schrijven.

Elke week een video opnemen en online zetten
Ook ga ik gewoon weer elke vrijdag een video opnemen en online zetten op mijn Youtube kanaal. Ook hier heb ik een lijstje voor gemaakt wat ik allemaal wil filmen.

Winterdorp verder bouwen
Nu Halloween weer voorbij is, is het ook weer tijd om bezig te gaan met mijn winterdorp. Ik heb inmiddels weer nieuwe steentjes binnen waarmee ik mijn bergen en tunnel kan afmaken en daarnaast heb ik ook de nieuwe Kerst Dorpsstraat waar ik momenteel mee bezig ben. Ook laat ik snel op mijn blog zien wat de status is van mijn winterdorp.

Energie besparen
We hebben al behoorlijk wat kunnen doen in ons huis, maar er zijn nog meer dingen die ik ga aanpakken zodat we kunnen gaan besparen op energie. Natuurlijk laat ik in november hiervan ook een update zien.

Kinderfeestje en verjaardag Thomas organiseren
Over anderhalve maand is Thomas alweer jarig, wow. De tijd vliegt voorbij. We zijn inmiddels alweer druk bezig met de voorbereidingen haha. Maar deze maand wil ik van alles gaan organiseren en regelen voor zijn feestje en verjaardag.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: