Doelen september en terugblik augustus + GRATIS werkboek

Doelen augustus en terugblik juli + GRATIS werkboek

Augustus was voor mij een hele mooie en productieve maand. En nu het alweer september is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen augustus

Doelen september en terugblik augustus + GRATIS werkboek

Sticker setje helemaal afmaken
Yesss, het eerste sticker setje is helemaal af! Ik heb besloten om ze los te gaan verkopen via mijn blog, zodat de kopers zelf kunnen beslissen welke stickervellen ze willen hebben. Ik ben enorm blij met de stickervellen en hierboven een kleine SNEAK PREVIEW. Een aantal stickervellen zijn net iets anders geworden dan hierboven, want ik heb ze nog beter gemaakt. En natuurlijk komen er nog meer stickervellen bij. Binnenkort zal ik meer over de stickervellen vertellen op mijn blog.

Product reviews
Ook afgelopen maand heb ik weer nieuwe producten getest en ook hier reviews over geschreven, ook ben ik naar Sanadome geweest. Je kan hieronder de reviews bekijken:

Extra filmpjes maken
Ook heb ik afgelopen maand extra filmpjes gemaakt, hieronder kan je ze bekijken:

Doelen september

Webshop voor stickers opzetten
In oktober ga ik mijn stickers verkopen via mijn blog en daarom moet ik een webshop gaan opzetten voor de stickers. Ik ga hier onderzoek naar doen, maar ik weet al welke plugins ik hiervoor nodig ga hebben. Natuurlijk moet alles nog goed ingesteld worden en de style moet goed gemaakt worden.

Product reviews
Ook deze maand ga ik weer producten reviewen en hier uitgebreide artikelen over schrijven.

Geheim project
Ik vind het echt enorm tof dat mensen mijn ebook “Gestructureerd Leven” kopen en ook hier enthousiast over zijn. Ik ben dan ook bezig met een geheim project dat gerelateerd is aan mijn ebook. Ik wil graag mensen helpen met structuur in hun leven en mijn geheim project zal hier dan ook over gaan. Deze maand ga ik bezig met mijn geheim project en binnenkort zal ik dan ook hier een uitgebreid artikel over schrijven zodra ik meer hierover bekend kan maken.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: