Doelen september + GRATIS werkboek

Doelen september + GRATIS werkboek

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik mijn doelen voor een bepaalde maand ging delen met jullie. Natuurlijk ben ik sowieso elke maand bezig met doelen en in dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen September

3 dagen in de week een blogartikel
Het is een tijd behoorlijk druk geweest met klanten voor mijn werk als Virtual Assistant en ook in ons privéleven, dat ik soms geen tijd had om meerdere blogartikelen te schrijven. Mijn doel voor September is om elke week 3 blogartikelen te schrijven. Elke dinsdag, donderdag en vrijdag komt er dan een artikel online.

Elke week een video opnemen en online zetten
Ook wil ik meer filmpjes gaan maken, dus een doel voor September is elke week een video opnemen en online zetten op mijn Youtube kanaal. Mocht je nog niet zijn geabonneerd, zou ik het erg leuk vinden en erg waarderen als je jezelf ook abonneert op mijn kanaal. Heel erg bedankt!!

Winterdorp maken voor aankomende winter
Deze week schreef ik hier al een artikel over. We zijn namelijk bezig met een winterdorp helemaal van LEGO gemaakt. Super tof! Maar er moet nog heel veel gebeuren. Deze maand ga ik dan ook LEGO Harry Potter TM Het Krijsende Krot & De Beukwilg bouwen en veel witte en grijze steentjes bestellen om een berg te gaan maken. We willen namelijk ook een tunnel maken waar dan Thomas zijn trein (of een andere trein) doorheen kan rijden.

Energie besparen
Ook schreef ik een artikel over energie besparen. Ik wil deze maand dan ook een aantal tijdschakelaars gaan kopen voor bepaalde apparaten die we op bepaalde tijden gebruiken en de rest van de tijd uit kunnen. Daarnaast wil ik nog gaan uitzoeken waar we nog meer op kunnen gaan besparen en dit meenemen in onze energie besparen challenge.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: