Dove Purely Pampering douchecrèmes


Dove Purely Pampering douchecrèmes

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de Dove Purely Pampering body oil. Een heerlijke body oil dat geen vettig laagje achterlaat. Hier was ik echt zeer enthousiast over. Van een vriendin van mij kreeg ik twee verschillende Dove Purely Pampering douchecrèmes, namelijk de Sheaboter & Vanille en de Kokosmelk & Jasmijnblaadjes. Hier was ik natuurlijk zeer benieuwd naar en vandaag vertel ik hier mee over 😀 .

Beide douchecrèmes zijn zeer voedend, iets wat mijn huid echt goed kan gebruiken in deze koudere tijden. Ik vind de verpakkingen ook prima eruit ziet. De dop van de verpakkingen is ook zeer gemakkelijk in gebruik. Ik hou liever van zulke doppen dan van bijvoorbeeld draaidoppen.

Hieronder heb ik ingrediënten van Dove Sheabote & Vanille douchecrème weergegeven:


Dove Purely Pampering douchecrèmes

Ik ben echt dol op Sheaboter, echt heerlijk! De hydraterende ingrediënten in deze douchecrème zorgen voor dat de huid goed gevoed wordt en dat de huid zich hersteld.


Dove Purely Pampering douchecrèmes

De structuur is ook zeer prima, gewoon zoals ik gewend ben van een douchecrème. De geur is ook echt heerlijk! De vanille ruik je echt goed, ik hou hier wel van!

Ik ben zeer tevreden met deze douchecrème. Het voedt mijn huid goed en mijn huid voelt ook heerlijk zacht aan na het douchen. En de geur vind ik ook echt een grote pluspunt 😀 !

De Dove Purely Pampering Sheaboter & Vanille douchecrème kost rond de 5,99 Euro voor 500ML en kan je kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat.

Dan de Kokosmelk & Jasmijnblaadjes, hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


Dove Purely Pampering douchecrèmes

Deze douchecrème zal de huid voeden, kalmeren en hydrateren. Je zal je echt ontspannen voelen met deze douchecrème.


Dove Purely Pampering douchecrèmes

Ook hier is de structuur weer helemaal prima. De geur is ook prima. De kokos komt best wel naar voren, maar de Jasmijnblaadjes maken het ook weer heerlijk zacht. De kokosmelk zorgt ervoor dat het heerlijk romig schuimt, daar hou ik dan wel van.

Ik ben ook weer erg tevreden over deze douchecrème. Het voedt en hydrateert mijn huid goed en maakt mijn huid heerlijk zacht.

Bij de Kruidvat koop je de Dove Purely Pampering Kokosmelk & Jasmijnblaadjes douchecrème voor 3x 500ML voor maar 6 Euro!

Heb jij wel eens de Dove Purely Pampering douchecrèmes gebruikt? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: