Eau thermale Avène After-sun repair lotion en Thermal Spring Water


Eau Thermale Avene After-sun repair lotion en Thermal Spring Water

Het is afgelopen dagen echt behoorlijk warm (=heet) geweest en morgen wordt het ook weer erg warm. Het is dan natuurlijk erg belangrijk dat je je goed insmeert. Vandaag wil ik het hebben over twee producten van Eau Thermale Avène, namelijk de After-sun repair lotion en de Thermal Spring Water. Beide producten zaten in de Truly Yours box van april van dit jaar. Afgelopen week ben ik behoorlijk verbrand, dus kon ik deze twee producten goed testen. Wat vind ik er van? Lees snel verder!

Eau Thermale Avène After-sun Repair Lotion
De After-sun repair lotion zit in een tube wat ik best wel handig vind, misschien een pompje had nog beter geweest. Ik merk namelijk dat er al snel lotion aan de dop zelf gaat zitten wat niet echt hygienish is, dus je moet het wel goed schoonhouden.

De ingredienen:


Ingredienten Avène After Sun Repair Lotion

De geur van de lotion is echt prima, een heerlijke frisse geur en ruikt wel een beetje zoals de meeste After-sun lotions ruiken.


Avène After-sn repair lotion

After-sun repair lotion

De lotion is erg zacht en smeert goed uit. Het trekt ook zeer snel in, dat vind ik wel prettig. Daarnaast is hij niet vettig, maar wel lekker verkoelend. Omdat ik erg verbrand was, heb ik veel lotion moeten gebruiken, dat de tube nu al bijna op is. Mijn huid verbetert wel steeds iets, maar vind het echt geen wonderwindel. Hij doet zijn werk net als andere After-sun lotions.

De Avene After-sun repair lotion kost rond de 17,50 Euro en hier kan je alle verkooppunten vinden: Eau Thermale Avene.

Eau Thermale Avène Thermal Spring Water
De Thermal Spring Water zit in een spuitbusje. Erg handig, hiermee kan je gemakkelijk en hygienisch over je lichaam heen sprayen. Het is de bedoeling dat je een lichte mist over je lichaam heen sprayt, dan een aantal minuten wacht en dan een beetje droogdept.

De ingredienten:


Ingredienten Thermal Spring Water

Er zit niet veel in, maar het is dan ook Spring Water Spray :). De geur is echt heerlijk! Ook weer lekker fris, daar hou ik wel van!


Thermal Spring Water

Als je het over je lichaam sprayt, zal je zien dat er een laagje “water” op je lichaam komt, dit is heerlijk verkoelend! Maar ik merkte zelf wel dat het “verkoelende” snel weer verdwenen was. Ik bleef dus eigenlijk sprayen om het effect goed te krijgen…dat is wel jammer.

Je kan de spray gebruiken voor verschillende dingen, bijvoorbeeld bij irritaties, rode plekken, verbrandheid, gewoon in de zomer etc. Persoonlijk vind ik dit niet echt een bijzonder middel. Het is verkoelend, maar het effect is snel weg. Het verzacht mijn verbrandheid een beetje, maar niet langdurig. Mijn roodheid werd niet echt minder. Ik zal dit product dan ook niet zo snel zelf kopen.

Je kan de Thermal Spring Water kopen voor rond de 7,50 Euro en hier kan je alle verkooppunten vinden: Eau Thermale Avene.

Ken jij Avène al? En wat vind jij van de producten van dit merk?

Liefs,

Miss Sentinelli
Volg mij op Bloglovin

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: