Ebook “Gestructureerd Leven” nu ook via iDEAL te koop + Meest gestelde vragen met antwoorden

Ebook Gestructureerd leven

Vorige maand kwam mijn allereerste ebook Gestructureerd Leven uit. Hier heb ik zoveel super toffe reacties op gekregen. Ontzettend bedankt iedereen! Ook heb ik een aantal vragen gekregen, zoals “Wanneer kan ik jouw ebook kopen via iDEAL?”. Nou, vanaf vandaag is dat nu helemaal mogelijk!! Ook heb ik de meest gestelde vragen op mijn ebook Gestructureerd Leven in dit artikel vermeld met daarbij mijn antwoorden.

Meest gestelde vragen over mijn ebook Gestructureerd Leven

Wat kan ik verwachten van jouw ebook?

Gestructureerd Leven - Inhoudsopgave

Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen.

Mijn ebook geeft ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Hoeveel pagina’s heeft jouw ebook?

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s en 6 hoofdstukken met tips en opdrachten.

Hoe ontvang ik jouw ebook?

Mijn ebook is een digitaal product. Na aankoop kan je mijn ebook als PDF-bestand gelijk downloaden via de aankooppagina. Tevens krijg je deze nogmaals via mail nagestuurd. Je krijgt dus geen fysiek product thuisgestuurd.

Hoe kan ik de opdrachten uitvoeren?

In jouw aankoopbevestigingsmail ontvang je ook een aantal templates van de opdrachten, zodat je het vaker kan uitprinten en de opdrachten hier gemakkelijk op kunt uitvoeren. Daarnaast kan je de templates ook veranderen naar jouw eigen wensen.

Ik ben slecht in plannen, is dit ebook iets voor mij?

Ja absoluut! Met mijn ebook leer je juist hoe je beter kunt plannen en hoe jouw taken kunt voltooien en doelen kunt bereiken. Ik geef je veel tips en opdrachten waarmee je beter leert plannen.

Ik heb een kortingscode, hoe voer ik deze in?

Bij de betalingspagina zie je de volgende tekst:
Heb je een kortingsbon? Klik om het in te voeren

Klik hierop om de code in te voeren en het toe te passen.

Hoeveel kost jouw ebook en via welke betalingsmethodes kan ik betalen?

Mijn ebook “Gestructureerd Leven” kost 12,50 Euro en kan je via iDEAL en via Paypal kopen.

Koop mijn ebook en krijg weer structuur in jouw leven!

Klik op onderstaande link om mijn ebook “Gestructureerd Leven” te kopen en om meer informatie hierover te lezen. Tevens kan je hier ook foto’s bekijken van mijn ebook.

KOOP MIJN EBOOK GESTRUCTUREERD LEVEN

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kan je me altijd een berichtje sturen.

Heel veel lees plezier en krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Kom je maar niet toe aan de dingen die je moet doen? Lees mijn ebook- “Gestructureerd Leven” en krijg weer structuur in jouw leven!

Wil je weer structuur in het huishouden? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je weer productief zijn? Doelen bereiken en taken voltooien? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je jouw doelen bereiken en jouw taken voltooien? Lees dan mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Breng weer structuur in jouw leven met mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: