Een bijzondere en mooie dag…

Een bijzondere en mooie dag...

Het is vandaag een bijzondere en mooie dag. Vijf jaar geleden begon ik op 15 augustus te bloggen, mijn blog bestaat dus vandaag 5 jaar! Maar vandaag was ook de laatste werkdag bij het bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt. Wow, best een apart gevoel is dat.

Loneliness

Loneliness

Ik heb vandaag op mijn werk mijn laatste dingen afgemaakt, mijn laptop opgeruimd, mijn spullen opgeruimd en alles ingeleverd. Vanochtend had ik taart op het werk geregeld en heb ik nog mijn serie “Loneliness” aan het bedrijf gegeven als afscheidscadeau en bedankje. Een serie met 6 foto’s van eenzame dingen op een verlaten plek. Ze vonden het echt super mooi en zijn er zeer blij mee.

Before they pass away

Mijn lieve collega’s hadden nog een afscheidsborrel geregeld en gingen we met een stuk of 15 even nog wat drinken beneden in het Marriott hotel. Ik ontving ook nog twee kaartjes en nog een prachtig boek van fotograaf Jimmy Nelson. Echt geweldig, super bedankt iedereen!

Het is vandaag de laatste dag dat ik met de trein naar Rotterdam en terug naar Leerdam ga. De laatste dag dat ik in Rotterdam werk. Ik heb nu bijna drie weken vakantie en deze drie weken ga ik heerlijk genieten van mijn vakantie. We gaan nog een aantal dagen weg en ga ik ook lekker veel bloggen en met mijn blog bezig zijn. 5 jaar blog ik alweer, wat gaat de tijd toch snel voorbij. Ik heb nog vele leuke plannen en ideeën voor mijn blog. Ik wil steeds meer uitgebreide artikelen gaan schrijven, meer freebies aan jullie geven en ook veel meer gaan filmen. Jullie kunnen dus nog veel van mij verwachten dit jaar 🙂 .

Voor nu, ga ik heerlijk genieten van mijn avond en van mijn vakantie. Het was een bijzondere en mooie dag…

Fijne avond iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: