Ergonomic Laptop Table – Een tafeltje voor mijn IPad


Ergonomic Laptop Table

Een tijdje geleden heb ik voor mijn IPad een hoes met een toetsenbord gekocht. Vooral voor het bloggen vind ik dit zeer prettig. Ik zit namelijk vaak op onze loungebank met mijn IPad op schoot te bloggen. Met de hoes en toetsenbord typt het dan gemakkelijker. Maar toch is dit niet helemaal lekker voor mijn rug, mijn houding is dan niet helemaal goed. Van CoolGift.com mocht ik de Ergonomic Laptop Table testen. Hier kan ik dan mijn Ipad op zetten zodat mijn houding goed is. Helemaal geweldig, toch? Lees snel verder wat ik van deze tafel vind voor mijn IPad.

De tafel kan je in verschillende standen zetten, zodat je hem gemakkelijk kan gebruiken bij een stoel of een bank of zelfs op bed. Aan de zijkanten van de poten zitten indruk knoppen waarmee je de poten zo in kan stellen naar jouw eigen wensen.


Ergonomic Laptop Table

Zoals ik al zei, zit ik erg graag op onze loungebank om te bloggen, blogs te lezen, of te e-mailen of zelfs spelletjes te spelen. Hieronder kan je zien dat ik de tafel zo heb ingesteld dat ik met mijn benen eronder kan en dat ik toch rechtop kan zitten op de bank. Mijn handen zijn meer naar voren gericht, dan dat ik normaal zou doen als ik de tafel niet had. Ik kijk nu ook gewoon naar voren in plaats van naar beneden. Dit is ook beter voor mijn nek :). Mijn houding is dus erg verbeterd!


Ergonomic Laptop Table

De tafel is absoluut niet zwaar, erg licht als je het mij vraagt. Dit vind ik wel zeer prettig, vooral omdat ik het dan makkelijk aan de kant kan doen als ik bijvoorbeeld op moet/wil staan :).

Daarnaast zitten er allerlei gaatjes in het tafelblad, zodat je laptop ook niet overhit raakt, alle warme lucht kan makkelijk ontsnappen. Als je jouw laptop op jouw schoot zet, dan merk je namelijk dat je schoot ook erg warm wordt. Vroeger had ik ook een laptop die ik vaak op schoot zette, en kreeg ook vaak echte rode plekken op mijn benen…Echt vervelend! Met deze tafel heb je daar nu absoluut geen last meer van :D!

Wat ik ook erg prettig vind, is dat er voor mij genoeg ruimte is naast mijn IPad. Ik leg heel vaak mijn Hema to do notitieboekje er naast met een pen :). Als je een laptop gebruikt, zal je wel iets minder ruimte overhouden, maar nog wel een klein stukje waar je ook eventueel wat anders kwijt kan :).

Tevens kan je de tafel natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken, zoals boeken lezen of (kaart)spelletjes op spelen!
De tafel is wel een klein beetje aan de wankele kant (je kan hem wat heen en weer bewegen), maar dit is totaal niet storend! Als je jouw laptop of IPad er op legt, dan is hij een stuk steviger :).

Hieronder heb ik nog een aantal foto’s geplaatst van de verschillende standen van de tafel.


Ergonomic Laptop Table

Ergonomic Laptop Table

Ergonomic Laptop Table

Sinds dat ik de tafel heb, merk ik dat ik geen last meer heb van een warme, belaste schoot en heb ik minder last van mijn rug. Helemaal perfect! Ook mijn vriend gebruikt de tafel wel eens en vind hem erg fijn :). Op de laatste foto hierboven hebben we zijn Mac Air erop gezet, hierbij zie je ook dat er nog ruimte naast zijn Mac Air beschikbaar is :).

Ik ben echt super blij met dit tafeltje en zal hem dan ook zeker vaak gebruiken!

Wil jij ook de Ergonomic Laptop Table? Hij kost €44,95 en je kan hem hier bestellen: Ergonomic Laptop Table bij CoolGift.com.

Ergonomic Laptop Table

Gebruik jij ook een tafeltje voor jouw laptop of zet jij jouw laptop gewoon op je schoot?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: