Essie Ballet Slippers & Essie Pink Diamond


Essie ballet Slippers & Essie Pink Diamond

Vandaag ga ik twee Essie nagellakjes reviewen, de Essie Ballet Slippers (nude kleur, heel lichtroze) en Essie Pink Diamond (roze). Ik hou van roze en was ook zeer benieuwd naar deze twee kleurtjes. Vandaag laat ik jullie meer zien van deze twee nagellakjes.

De flesjes van Essie vind ik echt mooi er uit zien :). Er zit 13.5ML in.
De kwastjes van Essie zijn best aan de brede kant, dit maakte voor mij het lakken best gemakkelijk en was snel klaar.


Essie Pink Diamond

Op bovenstaande foto heb ik Pink Diamond op mijn nagels. Een prachtig roze kleurtje dat dekt in 3 laagjes. Het lakje droogt best snel, daar hou ik van!


Ballet Slippers

Op bovenstaande foto heb ik Ballet Slippers op mijn nagels. Ook een roze lakje, maar wel heel licht roze, tegen nude aan. Dit lakje is niet echt heel dekkend. Ik heb hier zelfs vier laagjes op. Toch vind ik het niet erg, want ik vind het er zo heel erg mooi uit zien. Dit lakje is wel iets wateriger dan Pink Diamond, maar ook dit lakje droogt weer lekker snel :).

Ik ben super blij met beide lakjes, ze zien er super mooi uit en beide blijven ook best lang zitten.
Essie nagellakjes koop je bijvoorbeeld bij de Etos of bij Bol.com en kost rond de 10 Euro.

Wat vind jij van Essie nagellakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: