Etos nail polish Matt Velvet Pink


Etos nail polish Matt Velvet Pink

In mijn nagellak stash heb ik best veel Etos nagellakjes. Ik vind de kwaliteit van Etos nagellakjes echt zeer goed en ze drogen bij mij vaak snel. Maar ik was op zoek naar een nieuw mooi kleurtje, het liefst rood of roze. Ik ben weer naar de Etos gegaan en zag dit prachtig nagellakje in de schappen liggen. Het gaat om de Etos Nail Polish Matt Velvet Pink. Vandaag vertel ik jullie hier meer over!


Etos nail polish Matt Velvet Pink

Het is een prachtig donkerroze nagellakje met ontzettend veel shimmers erin.


Etos nail polish Matt Velvet Pink

Het kwastje is zeer goed, zoals ik gewend ben van de Etos nagellakjes. Ze zijn nooit te dik of te dun, je kan altijd met een paar keer lakken je hele nagel bedekken.


Etos nail polish Matt Velvet Pink

Met één laag dekt het nagellakje al zeer goed! Echter vind ik het altijd mooier om een tweede laag aan te brengen. Het is echt een beauty, niet?! 😀 Het nagallakje blijft met een topcoat zeker wel 3-4 dagen zitten. Omdat ik computerwerk doe, chipt een nagellak bij mij sowieso altijd sneller. Maar ik ben zeer tevreden over de kwaliteit 😀 .

Je kan de Etos Nail Polish Matt Velvet Pink kopen voor 2,49 Euro.

Wat vind jij van dit nagellakje?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: