Flow book for paper lovers


Flow book for paper lovers

Dingen zelf maken en knutselen, dat vind ik echt super leuk om te doen. Ik hou ervan om lekker creatief bezig te zijn. Zo heb ik al eens een aantal artikelen geschreven met leuke DIY projecten. Inmiddels heb ik ook al drie dozen vol met knutsel items en nog een map vol met papier, vilt en stickers. Ik ben er dol op! Nu zag ik dat flow, van flow magazine, ook dit jaar weer het boek flow book for paper lovers heeft uitgebracht. Het is de derde editie van het boek en ik heb hem ook aangeschaft. Vandaag laat ik jullie dit geweldige boek zien!


Flow book for paper lovers

Het is een boek met bijna zonder tekst, eigenlijk alleen maar met papier. We zijn nu eenmaal dol op papier, stationary, stickers, labels, enveloppen, posters, fold-outs, slingers en vouwsels. Ook dit keer hebben ze weer met de leukste en beste illustratoren van over de hele wereld gewerkt. En dat kan je echt goed zien. Er zitten prachtige items in. Als je het boek openslaat, dan zie je gelijk aan de linkerkant een vakje met allerlei schattige en leuke kaartjes erin. Deze zijn gemaakt door illustrator Luciano Lozano. Ik vind ze echt cute eruit zien 🙂 . Aan de rechterkant kan je jouw naam neerzetten 🙂 .


Flow book for paper lovers

Je vindt in het boek echt ontzettend veel leuke printjes en schattige tekeningen.


Flow book for paper lovers

Ook super leuke kaartjes zitten erin. Deze ga ik zeker gebruiken. Vooral leuk als je bijvoorbeeld een leuk cadeautje wilt maken dan kan je deze kaartjes eraan hangen 🙂 .


Flow book for paper lovers

Haha, echt grappig, er zit ook een letterslinger in met de tekst: “Do what you love”!


Flow book for paper lovers

Ook zitten er dingen in die je helemaal zelf moet maken en in elkaar moet zetten, zoals dit hartje, maar ook huisjes en poppetjes.


Flow book for paper lovers

Stickers, er zitten heel veel stickers hierin! Love it!!


Flow book for paper lovers

Het is echt een dik boek vol met allerlei mooie papier en knutsel items 🙂 . In totaal zijn het 300 pagina’s 🙂 , ik ga zeker veel items hiervan gebruiken.

Het is echter niet echt een goedkoop boek, maar je krijgt er zeker veel voor terug. Voor flow book for paper lovers betaal je 16,95 Euro en je kan het kopen bij vele boekenwinkels of op de website van flow magazine.

Ken jij het boek flow book for paper lovers al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: