Foto op canvas via Digidoek


Foto op canvas via Digidoek

Zoals jullie weten, fotografeer ik echt super graag, vooral verlaten gebouwen vind ik erg mooi! Ik vind het dan ook zeer leuk om mijn eigen foto’s in huis te hangen. Via Digidoek mocht ik een eigen gemaakte foto op canvas laten bedrukken om deze te reviewen. Tof! Ik heb dan ook een van mijn foto’s laten bedrukken die ik heb gemaakt van een verlaten huis. Een kamer met ontzettend mooi licht, ik heb deze dan ook “The Golden Room” genoemd. Vandaag laat ik jullie meer zien van mijn foto op canvas.

Digidoek is een webshop waar jij jouw foto kunt afdrukken op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld een foto op hout, canvas, aluminimum of zelfs glas! Je kan ook kiezen uit verschillende formaten, zoals bijvoorbeeld liggend, staand, vierkant, groot en klein! Er is echt keuze genoeg! Ook de levertijd vind ik zeer prima, als je namelijk een foto op canvas besteld, dan wordt hij al binnen 2 werkdagen verstuurd πŸ˜€ !


Foto op canvas via Digidoek

Mijn foto is op een canvas van 30x40cm afgedrukt, een zeer mooi formaat. Ik ben ook echt ontzettend tevreden over de kwaliteit. De kleuren van mijn foto komen echt goed naar voren, het is gewoon een genot om er naar te kijken!


Foto op canvas via Digidoek

Wat ik ook zeer goed vind is dat de canvas watervast en uv bestendig is. Het doek is echt zeer goed gespannen, waardoor je een gladde en prachtige foto krijgt.


Foto op canvas via Digidoek

Ik heb de foto op canvas in huis hangen naast onze trap. Een zeer mooi plekje waar we natuurlijk vaak langskomen en kunnen genieten van mijn foto. Je kan altijd bij jouw canvas ook ervoor kiezen om een ophangsysteem erbij te doen, dit heb ik zelf niet gedaan omdat dit niet nodig was :).

Ik ben echt super tevreden met mijn foto op canvas. De prijs is ook zeer goed, voor het formaat dat ik heb (30x40c) betaal je 28 Euro, prima toch? Wil jij ook eens een mooie foto ophangen in huis of cadeau geven aan iemand? Neem dan eens een kijkje op Digidoek!

Ken jij Digidoek.nl al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: