Gelukkig nieuwjaar + blogdoelen 2017


Vuurwerk

Gelukkig nieuwjaar iedereen!! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben een heerlijke en rustige nacht gehad, daar hou ik wel van πŸ™‚ . Thomas werd helemaal niet wakker van het vuurwerk en sliep lekker door πŸ™‚ . Nu het alweer 2017 is, wil ik graag met jullie mijn blogdoelen voor dit jaar delen. Het zijn er best veel, dus kijk en geniet mee!

Thema’s
Als eerste wil ik het over de thema’s hebben. Op mijn blog kan je artikelen lezen over verschillende onderwerpen. Voorheen had ik op bepaalde dagen een vaste thema, maar sinds een tijdje is dat niet meer zo. Ik wil ook geen vaste themadagen meer aanhouden. Natuurlijk ga ik nog steeds over beauty, lifestyle, fotografie, fashion en over mij persoonlijk schrijven, dit blijft gewoon hetzelfde. Alleen de artikelen zullen niet op vaste themadagen voorbij komen, maar gewoon wanneer ik inspiratie heb πŸ™‚ . De artikelen zelf komen gewoon op elke werkdag om 9:00 uur online en in het weekend om 13:00 uur. De komende weken zal het misschien iets anders zijn, omdat ik nog steeds aan het herstellen ben en het bloggen soms wat lastiger gaat, maar dit gaat zeker goed komen!

Reviews en blijvende onderwerpen
Er zullen ook meer reviews van producten online komen, dit zal vooral op een werkdag zijn. Elke week wil ik minstens 1 product reviewen. Ik heb nog zoveel dingen om te gaan reviewen hihi. Zoals jullie weten schrijf ik elke twee weken een artikel over wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, dit artikel zal ook zeker nog blijven en komt vooral in het weekend online. Daarnaast wil ik ook nog steeds elke maand 1 DIY project met jullie delen. Maar ook schrijven over plannen, productiviteit, tips geven over bepaalde onderwerpen, zoals ondernemer tips, fotografie tips, huishouden tips, gezonder leven tips, social media tips, blog tips, geld tips, dromen en doelen tips en meer!

Uitgebreidere artikelen
Ik wil ook meer uitgebreide artikelen schrijven en dingen uitzoeken en verwerken in een artikel. Ik heb nog zoveel mooie en fijne ideeΓ«n, deze zullen dan ook snel uitgevoerd worden.

Filmpjes
In 2016 wilde ik graag meer filmpjes gaan maken. Ik heb helaas maar 1 filmpje kunnen maken over mijn Bullet Journal. Door de zwangerschap kon ik niet meer filmpjes gaan maken. Dit jaar is filmpjes maken dus een groot doel voor mij πŸ™‚ .

Winacties
Winacties, daar zijn we natuurlijk allemaal echt dol op. Ook voor dit jaar wil ik dan ook elke maand een winactie houden waarmee je leuke dingen kan winnen. Minimaal 12 winacties dus dit jaar!

Fotografie
Afgelopen jaar kon ik door de zwangerschap op een gegeven moment niet veel meer gaan fotograferen. Dit jaar wil ik dit zeker weer gaan oppakken πŸ™‚ . Mijn man en ik willen ook weer verlaten panden gaan fotograferen, maar ook andere dingen. Het zal nog wel even duren voordat ik zelf op pad kan gaan, maar ik heb er wel zin in πŸ™‚ .

Blog onderhouden
Elke dag ben ik bezig om mijn blog te onderhouden. Ik doe ontzettend veel dingen hieraan, zoals artikelen verbeteren, opschonen, layout verbeteren etc. Dit zal dit jaar ook nog meer gebeuren en meer verbeteringen komen eraan.

Meer interactie via Social Media
Ik merk dat ik dit nog wel lastig vind, ik probeer zoveel mogelijk via Social Media berichten te plaatsen en te reageren bij anderen, maar ik wil dit nog meer doen. Ook via Facebook wil ik meer berichten plaatsen, tips en tricks, persoonlijke dingen en meer interactie met jullie als lezer. Hier ga ik echt nog aan werken.

Heb jij nog leuke ideeΓ«n, opmerkingen, tips etc. voor mijn blog of hoe ik mijn blog kan verbeteren. Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Alles is welkom!!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: