Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

Al een behoorlijke tijd ben ik op zoek naar producten dat mijn pluis onder controle kan houden. Mijn haar is de laatste tijd namelijk ontzettend aan het pluizen. Voor mijn zwangerschap was het al erg, maar nu helemaal erg. Inmiddels heb ik al aardig wat producten achter de rug en tot nu toe helpt het allemaal niet of weinig. Via een lieve lezer kwam ik de Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz lijn tegen. Zij had een spray hiervan, echter kon ik in de winkel deze niet vinden. Ik wilde graag eerst de shampoo, conditioner en wonder serum uitproberen. Ik was echt benieuwd of dit voor mij ging helpen. Vandaag laat ik jullie de producten zien en natuurlijk ook het resultaat!

De verpakkingen zien er al goed uit. Niet te simpel, maar trekken wel gelijk de aandacht.

Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo

Achterop de shampoo staat:

1. Actieve pluiscontrole
2. Maakt pluizig en onhandelbaar haar SOEPEL.

Klinkt zeer goed toch?


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Er zit heerlijke lotus extract en keratine in. Daar ben ik sowieso altijd wel fan van.


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

De shampoo is lichtpaars en doorzichtig van kleur. Goed vloeibaar en schuimt goed in mijn haar. Ik heb er niet veel van nodig. Ik masseer het zachtjes in mijn haar en spoel het daarna goed uit. Ik merk nu al dat mijn haar echt heerlijk zacht en glad aanvoelt. Daar hou ik echt van!

Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz conditioner

Achterop de verpakking van de conditioner staat:

1. Pluiscontrole en soepelheid
2. Perfecte doorkambaarheid

Ook dit klinkt weer zeer goed. Ik heb ook vaak klitten en ik vind het ook zeer belangrijk dat mijn haar ook goed doorkambaar is.


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

Hierboven heb ik weer de ingrediënten weergegeven. Ook hier zit weer Lotus extract en keratine in.


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

De conditioner is lekker romig en dik en ik kan het zeer goed in mijn haar inmasseren. Ook hier heb ik niet veel van nodig, ook al heb ik best veel en lang haar 🙂 . Na het uitspoelen voelt mijn haar ook weer heerlijk glad. Hier hou ik van! Daarnaast is mijn haar klitvrij en echt goed doorkambaar. Echt fijn!

Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz wonder serum

Achterop de verpakking van het serum staat:
1. Soepelheid
2. Pluiscontrole

Hier was ik echt zeer benieuwd naar. Aangezien de meeste serums echt te vet zijn voor mijn haar.


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

Hierboven heb ik weer de ingrediënten weergegeven.


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

Het serum is heel licht en doorzichtig. Je voelt het bijna niet op je huid, voelt ook totaal niet plakkerig of vet aan. Ik gebruik een paar pompjes en verdeel het over mijn handdoek droge haar. Daarna föhn in mijn haar en kam ik het goed door. Dit staat trouwens ook als gebruiksaanwijzing op de verpakking. Ik heb het ook zonder föhnen gedaan, om te kijken wat het verschil zou zijn. Het serum is wel heerlijk op mijn haar, maakt mijn haar totaal niet vet. Dat vind ik wel echt super fijn.

Maar maken deze producten mijn haar pluisvrij? Hieronder het resultaat!


Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum

Helaas!! De producten zelf vind ik heerlijk in gebruik hoor, maken mijn haar heerlijk zacht en goed doorkambaar, niet vet, maar wel lekker soepel. Maar pluisvrij? Nee echt totaal niet! Zo jammer! Ook deze producten werken dus niet voor mijn pluizige haar.

Mijn zoektocht gaat dus gewoon verder….

Heb jij geen pluizig haar, maar wil je wel heerlijke zachte en soepele haren? Dan zijn deze producten echt heerlijk!

De shampoo kost ongeveer 4,74 Euro voor 250ml en kan je kopen bij Bol.com.
De conditioner kost ongeveer 5,49 Euro voor 200ml en kan je kopen bij Bol.com
De conditioner kost ongeveer 8,84 Euro voor 50ml en kan je kopen bij Bol.com.

Heb jij ook ontzettend pluizig haar als ik? En heb jij het wonder middel gevonden? Laat het me dan weten in de reacties. Ik ben echt zo benieuwd naar verschillende producten en middelen die wel werken voor mij.

Ken jij deze lijn van Gliss Kur al? En wat vind jij van de producten?

Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo, conditioner en wonder serum
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: