Happy lijstje augustus

Happy lijstje augustus

Augustus was voor mij een weer een hele mooie en bijzondere maand. Ik heb deze maand weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje van augustus.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Dat mijn man en ik alweer 16 jaar bij elkaar zijn ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Lekker genieten van Thomas * Hij alweer 8,5 maand is en het echt ontzettend goed doet * Hij vooruit aan het bewegen is, richting kruipen * Hij veel tandjes krijgt * Nieuwe kleding voor Thomasje gekocht * Naar mijn ouders geweest en heerlijk gebarbecued * Bij vrienden op visite geweest * Dat mijn bedrijf 1 jaar bestaat * Ik ook alweer 5 jaar blog en ik had mijn laatste werkdag * Ik weer meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand heb, yesss * Ik alweer 500+ nieuwsbrief inschrijvingen heb, yeah! * Series kijken * Gave nieuwe samenwerkingen * Mijn Bullet Journal * Nieuwe stickers voor in mijn Bullet Journal * Spullen verkocht via Marktplaats * Onze zolder opgeruimd * Vakantie * Heerlijk wandelen * Naar Scheveningen geweest * Naar de Paay Uilenpark geweest * Dat Miss Sentinelli’s Bloggers Platform goed loopt. Ben jij blogger en heb je jezelf nog niet aangemeld, zeker doen! * The Sims Freeplay, er zijn weer nieuwe updates geweest * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne zondag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: