Happy lijstje februari


Schattige uiltjes muursticker voor de babykamer

Wow, we zitten alweer aan het einde van februari. De tijd vliegt echt voorbij. Omdat we alweer aan het einde van februari zitten, heb ik weer een happy lijstje gemaakt met allerlei leuke, fijne en happy momentjes van deze maand.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Verlof voorbij, maar nog vakantie hebben * Lekker genieten van onze kleine man * Mijn dagelijkse ritme weer terugkrijgen * Series & films kijken * Mijn nieuwe Bullet Journal voor 2017 * Fijne nieuwe samenwerkingen * Nieuwe uitnodigingen ontvangen voor (pers)evenementen * Vlogcamera gekocht, ik ga mijn eerste vlog maken van onze urbex trip * Super schattige Uiltjes muursticker ontvangen voor Thomas zijn kamer * Dat mijn man werd geïnterviewd tijdens Editie Leerdam * De verjaardag van mijn schoonzus en housewarming van mijn broer en schoonzus * Mijn vaders 65e verjaardag en heerlijk met familie gebarbecued * We hebben een glasmal gekregen * Perspakketten ontvangen * Meedoen met Echte Post Is Cool #4 * Mijn nieuwe iPhone 7 * Heerlijk gewandeld met Thomas in de Natuurtuin in Leerdam * The Sims Freeplay, ik blijf dit spel echt geweldig vinden he * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes *

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: