Happy lijstje januari – Nieuwe meubels, Peaky Blinders, Vakantie en nieuw kapsel!


Happy lijstje januari - Nieuwe meubels, Peaky Blinders, Vakantie en nieuw kapsel!

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een happy lijstje plaatste. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word, zoals nieuwe meubels, vakantie en iets met Peaky Blinders! 😀

Mijn man ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * Mijn nieuwe bullet journal * De Sims Freeplay * Ons nieuwe kantoor en onze nieuwe IKEA meubels * Nieuwe IKEA schoenenkast * Dat mijn kledingkast is opgeruimd met de KonMari methode * Mijn HEMA sjaal * Mijn nieuwe kapsel (zie foto hierboven 🙂 ) * Binge-watching Game of Thrones * Familiedag en eindelijk weer al mijn familieleden gezien ♥ Heerlijk met vriendinnetje yoga gedaan (morgen weer 😉 ) * Op pad geweest met mijn vriendinnetje * Nieuwe dakkoepel in ons bijhok * Deze week heerlijk vakantie gehad * Dat mijn man weer terug is van een werkweek in France ♥ * Dat twee Peaky Blinders acteurs (de tweeling) mijn Instagram langs zijn gegaan…say what?! 😀 Eentje volgt mij nu ook, zal wel niet voor lang zijn maar toch grappig! * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * De winacties die momenteel lopen (wel 3!) * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: