Happy lijstje juni

Mijn leven in foto's #61 - Leerdam

Juni was voor mij een weer een hele mooie mand. Ik heb deze maand weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje van juni.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Lekker genieten van Thomas * Hij alweer een half jaar oud is * Hij in zijn Kidsmill up kinderstoel zit en niet meer in zijn newborn set, yeah! * Zijn eerste twee tandjes zijn doorgekomen * Hij het echt ontzettend goed doet * Hij ook weer meer vaste voedsel eet en ook water drinkt uit een bekertje, so cute! * Heerlijk gewandeld in de natuurtuin * Mijn moeder kwam op visite * Ik weer meer bezoekers naar mijn blog krijg * Ik weer wat ben afgevallen * Naar de kapper geweest * Ik alweer 310+ nieuwsbrief inschrijvingen heb, yeah! * Voor bepaalde inschrijvingen heb ik “welcome series” gemaakt, bijvoorbeeld voor The Sims Freeplay inschrijvingen en voor Bloggers * Series & films kijken * Gave nieuwe samenwerkingen * Leerdamse Gootspoken Project is afgelopen zaterdag bekend gemaakt tijdens de opening van het nieuwe Stadsmarketing kantoor in Leerdam. De naam is geworden: Glasstadgluurders, Super!! * Dat het zo ontzettend goed gaat met mijn man zijn bedrijf * Met mijn vriendinnetje, haar zoontje en met Thomas naar Houten geweest om lekker te winkelen * Mijn allereerste LEUCHTTURM1917, super gaaf! Ik ben er zeer blij mee! * Mijn nieuwe visionboard * Dat Miss Sentinelli’s Bloggers Platform goed loopt. Ben jij blogger en heb je jezelf nog niet aangemeld, zeker doen! * Stockfoto’s maken voor mijn blog (zodat jullie deze kunnen gebruiken) * Fotografiecursus voor bloggers aan het uitwerken * Cursussen volgen om dingen aan blog te verbeteren * Spullen verkopen via Marktplaats, zo fijn om van dingen af te zijn en anderen hiermee blij te kunnen maken * The Sims Freeplay, er zijn weer nieuwe updates geweest * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne zondag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: