Herfst fotoshoot met PhotoSolutions


fotoshoot

Gisteren heb ik een herfst fotoshoot gehad in de natuurtuin te Leerdam. Mijn vriend is fotograaf en heeft een eigen bedrijf, genaamd PhotoSolutions. Hij heeft een aantal prachtige foto’s van mij gemaakt in de natuurtuin en die wil ik natuurlijk met jullie delen :).

Ben je benieuwd hoe deze foto’s eruit zien? Kijk dan snel verder!

Ik wilde graag nieuwe foto’s van mezelf in een mooi natuurgebied hebben en de natuurtuin in Leerdam is hier zeker een zeer geschikte plek voor. Het was gisteren wel erg koud, dus had ik mijn winterjas van de H&M aan, mijn touchscreen handschoenen aan en een muts van Headict op. Deze muts is van het merk Barts en is met de hand gemaakt. Ik vind het echt een heerlijke muts, hij is lekker warm en mooi groot en de kleur vind ik super mooi! Roze, hoe kan het ook anders :). Ben jij ook nog op zoek naar een leuke en warme muts of andere mooie headwear, denk aan snapback caps, hoedjes, baretten, e.d., neem dan eens een kijkje op de website van Headict!


herfst fotoshoot

De fotoshoot verliep echt zeer goed. We hebben verschillende poses gebruikt en op verschillende plekken gefotografeerd. Mijn vriend heeft hier onzettend mooie foto’s gemaakt van mij en hier ben ik zeer blij mee. De foto’s geven mij echt een herfstgevoel :). De foto’s ga ik zeker gebruiken als profielfoto’s etc.


fotoshoot

Wil jij ook eens een shoot hebben voor jezelf, bijvoorbeeld voor een nieuwe profielfoto of juist een shoot samen met jouw partner of ouders, broer(s), zus(sen), vriend(en) of vriendin(nen) of wie dan ook, je kan altijd een fotoshoot regelen bij PhotoSolutions. Je kan natuurlijk ook een waardebon bestellen voor een fotoshoot, leuk voor als een cadeau voor de feestdagen :).

Wat vind jij van de foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: