Introductie nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000 op de gezondheidsbeurs

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Afgelopen zaterdag heb ik een super leuke dag gehad op de gezondheidsbeurs. Via Bloggers Network kregen 20 bloggers de kans op een VIP behandeling van Thermae 2000 op de gezondheidsbeurs. Ik was ook een van de gelukkige bloggers die hierbij aanwezig mocht zijn. Samen met mijn vriendinnetje hebben wij genoten van deze leuke dag en van de fijne lezing en workshop en ook hapjes en drankjes van Thermae 2000. Vandaag laat ik jullie meer zien van deze dag, vertel ik jullie iets over Thermae 2000 en de nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000.

Thermae 2000 is een wellness centrum in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Thermae 2000 ligt op drie bronnen. Het water uit deze bronnen is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen, het water zit vol met mineralen. Hier vind je dus het schoonste water van Nederland met thermale krachten. Ontspannend, bevrijdend en dorstlessend. Hier kan je jouw hoofd leeg maken wanneer je beweegt en ontspant in de thermale baden. Ook hebben ze een inspirerende blotevoetenpad waar je over heen kan lopen. Je kan bij Thermae 2000 echt alle vastzittend spieren loslaten. Klinkt heerlijk toch? Bij Thermae 2OOO vind je alles voor een gezond en goed leven.

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

De stand van Thermae 2000 is echt mooi aangekleed. Als je er stond was het gelijk rustgevend. Er stonden vitrines met producten die ze aanbieden, hangtafels waar je heerlijk even kon genieten van een lekkere detox thee en natuurlijk zitzakken waar je even kon genieten als je al veel had gelopen op de beurs.

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Bij ontvangst kregen we ook een kopje van de Detox thee, deze is van Alka Greens. Met deze thee kan je jouw lichaam zeer goed ontzuren. Het is kruidige thee, ruikt sterk en bevat uitsluitend vitamines en mineralen uit natuurlijk extracten met de juiste microstoffen waardoor ze optimaal door het lichaam worden opgenomen.

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

We kregen een lezing en workshop van Eveline Ubachs, zij is lifestylecoach & voedingsconsultant. Tijdens de lezing en workshop kregen we veel informatie over gezond leven. Ik vond dit echt een zeer interessante lezing en bepaalde dingen wist ik gewoon echt niet. We kregen veel informatie over bijvoorbeeld suikers, dat hier ook andere benamingen voor zijn.

Vele mensen weten dit al, maar van light producten wordt je echt dik, de lichaamsstofwisseling wordt namelijk vertraagd door het eten en drinken van light producten. Dit is wetenschappelijk bewezen. Dus light producten zijn echt niet gezond!

Wist je trouwens dat 1 week minder dan 7 uur slapen wel liefst 700 genen schaadt. Wow, dat is best veel he. Hoeveel slaap jij eigenlijk gemiddeld per nacht?

Ook kregen we informatie over hoe je jezelf kunt detoxen. Een aantal tips waren:
– Veel salades eten
– Voldoende beweging krijgen
– Vermijd stress, alcohol en veel suiker
– Neem voldoende nachtrust (dan komen we weer bij de 7 uur per nacht)
– Ontspan veel

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

We kregen ook nog een heerlijk koekje dat Eveline zelf had gemaakt van vele natuurlijke ingrediënten, zoals honing van de Imker.

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Als laatste kregen we ook informatie over de nieuwe leefstijlkuren die Thermae 2000 aanbiedt. En dat ze gebruik maken van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Hier zal ik ook nog iets over vertellen.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
Een belangrijke toevoeging dat Thermae 2000 heeft in al hun programma’s is de unieke therapievorm NLP. Hiermee bereik je fantastische resultaten en is het mogelijk om in een korte tijd positieve en blijvende veranderingen teweeg te brengen.
Neuro
Verwijst naar de interactie tussen de zintuigen en het centrale zenuwstelsel.
Linguïstisch
Verwijst naar de taal en de andere non verbale communicatie systemen om onze denkpatronen betekenis te geven.
Programmeren
Verwijst naar automatische denk- en gedragspatronen en het vermogen ze te veranderen.

Thermae 2000 heeft in totaal 4 nieuwe leefstijlkuren:

(mini) detoxkuur 3 of 6 daags
Dit is een geheel vernieuwde detoxkuur dat gericht is op het lichaam op een milde manier te ontgiften en weer terug in balans te krijgen. Je krijgt dan een ontgiftend dieet inclusief (groene) smoothies, een uitgebalanceerd programma, een leefstijltest met onder andere een meting van de verzuring en stress in jouw lichaam en je krijgt natuurlijk een persoonlijke begeleiding d.m.v. NLP coaching. Na de detoxkuur is jouw lichaam weer helemaal hersteld, ben je emotioneel beter in balans en zie je een nieuwe dag vol energie weer tegemoet.

Afslankweek 6 daags
Tijdens deze afslankweek krijg je een leefstijltest en diverse lichaamsmetingen. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een erkend voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Je leert gezonde eet-, beweeg- en leefpatronen en gaat deze toepassen. En je krijg ook weer persoonlijke begeleiding d.m.v. NLP coaching.

Slaaptherapie 5 daags
Zoals ik al zei, is te weinig slaap krijgen schadelijk. 1 week minder dan 7 uur slapen, schaadt 700 genen en dat is best veel. Heb je moeite met slapen, dan is de slaaptherapie iets voor jou. Je krijgt tijdens deze therapie een analyse van een slaapdagboek. Je krijgt een combinatie van fysiek beweging en ontspannende behandelingen. Ook hier krijg je weer een leefstijltest en persoonlijke begeleiding d.m.v. NLP coaching. Na deze slaaptherapie ontwikkel je een vernieuwd slaapritme en begin je uitgerust en positief aan een nieuwe dag.

Digitale detox 5 daagse
Met behulp van de digitale detox kom je weer helemaal tot jezelf, en leer je om oprecht om te gaan met prikkels uit je omgeving. Geen telefoon of tablet die jou nog kan storen! Jouw lichaam en geest wordt ontgift, je krijgt een digitaal-vrije hotelkamer inclusief survivalkit, dus helemaal geen telefoon of tablet o.i.d. is toegestaan! Je krijgt een combinatie van beweging, massages en behandelingen en ook hier krijg je weer persoonlijke begeleiding d.m.v. NLP coaching.

Wil je meer informatie over deze interessante en handige leefstijlkuren, neem dan eens een kijkje op de website van Thermae 2000.

Ik vond de lezing en workshop echt super interessant. Ik heb hier veel van opgestoken en Eveline had nog een belangrijk ding dat ze graag wilde meegeven aan ons:

GENIET VAN HET LEVEN!

En dat is iets wat ik echt graag doe en steeds meer stil bij sta en ik ben ook echt helemaal eens met haar! Genieten van het leven is zeer belangrijk, geniet van de kleine dingen om te heen, je familie en vrienden, huisdieren en alle leuke dingen die je meemaakt. GENIET!


Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Na de lezing kregen alle bloggers een super leuke goodiebag mee, echt super bedankt hiervoor! De bloggers en introducés konden nog even heerlijk met elkaar kletsen, vragen stellen aan de standhouders en natuurlijk konden we nog foto’s maken.

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000

Wat ik ook leuk en mooi vond, is dat er veel informatie te verkrijgen was over bepaalde producten en programma’s. Ook hadden ze handige en speciale (beurs)tips op de hangtafels staan 🙂 .

Naast de lezing en workshop van Thermae 2000 hebben mijn vriendinnetje en ik natuurlijk ook nog andere stands bezocht op de gezondheidsbeurs. Hieronder heb ik nog een aantal foto’s geplaatst wat we nog meegemaakt hebben op de gezondheidsbeurs.

Stijltang krullen

Stijltang krullen

Stijltang krullen

Mijn vriendinnetje en ik lieten onze haren doen bij de stand van iso beauty met een speciale stijltang van steen en niet van ijzer. Ze maakte krullen in onze haren, dit vond ik erg mooi eruit zien!

Steunzolen

Steunzolen

Zoals sommige van jullie weten, heb ik corrigerende zooltjes voor mijn voeten. Deze zijn eigenlijk helemaal af en moet ik nieuwe hebben. Op de gezondheidsbeurs was er ook een stand met speciale steunzolen die meeveren en 5-10 jaar mee kunnen. Deze hebben we ook getest en serieus, deze zijn echt perfect voor mijn voeten. Ik kan hier goed op lopen en ze steunen mijn voeten echt zeer goed. Alleen de prijs is echt vervelend, het is een investering, namelijk 295 Euro. Hier moet ik dus nog even goed over nadenken.

Gezondheidsbeurs entree

Het was een zeer leuke dag en bijzondere ervaring! Ik heb echt genoten en veel informatie gekregen en veel opgestoken. Ik wil Bloggers Network en Thermae 2000 erg bedanken voor deze top dag!

Wil je meer informatie over Thermae 2000, neem eens een kijkje op de website van Thermae 2000.

Ken jij Thermae 2000 al? En ben jij al eens bij deze wellness centrum geweest? Zo ja, wat vond je ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: