Januari planning in de Mascha Planner Orlando + GRATIS Jaarkalender 2024

Januari planning in de Mascha Planner Orlando + GRATIS Jaarkalender 2024

Het is alweer begin januari en een nieuw jaar is begonnen. Dat betekent dat ik weer een nieuwe planning heb gemaakt in mijn nieuwe planner, namelijk de Mascha Planner Orlando. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s mijn planning voor de maand januari zien in mijn Mascha Planner en daarnaast heb ik ook voor jullie een nieuwe Freebie, namelijk de jaarkalender 2024!

Filmpje

Mascha Planner Orlado

Januari planning in de Mascha Planner Orlando + GRATIS Jaarkalender 2024

De Mascha Planner Orlando ziet er echt super mooi uit. De kaft heeft hele mooie kleuren.

Aan de binnenkant zit er een gedeelte waar je papiertjes in kwijt kunt. Hier zitten al stickers, kaartjes en een notitieboekje in.

Daarna is er een contact pagina.

In de planner zitten 12 maandelijkse pagina’s. Deze kan je indelen zoals je zelf wilt. De maand januari heb ik per vakje ingedeeld (de dagen), dit heb ik gedaan met mijn eigen planner stickers en onderaan heb ik mijn doelen en notities voor die maand geplaatst. Bovenaan de pagina heb ik de maand januari geplakt, deze komt ook van mijn eigen planner stickers. Ik schrijf hier altijd alleen de belangrijkste evenementen en taken in, zoals verjaardagen, trouwdagen, afspraken etc. De rest van de taken schrijf ik in mijn wekelijkse planningen, deze laat ik verderop in dit artikel zien.

Achterin heb je vele notitiepagina’s. Als ik een setup maak, dan haal ik altijd de pagina met alle verjaardagen en trouwdagen erbij, zodat ik precies weet wanneer iemand jarig is en wanneer er trouwdagen zijn. Ook pak ik mijn jaarkalender erbij om te zien welke dagen feestdagen zijn. Dit zijn freebies die je ook kunt downloaden: Jaarkalender 2024 en Verjaardagen kalender. Je kan hem ook gelijk krijgen als je het formuliertje onderaan deze pagina invult.

En dan zitten er ook nog een aantal stickervellen in. Super gaaf toch?

Planner stickers

In mijn Mascha Planner maak ik ook wekelijkse planningen en gebruik ik hiervoor ook weer mijn planner stickers die te koop zijn in mijn webshop. Aan de rechterkant maak ik dan een wekelijkse todo.

Januari Financiën in Evernote

Elke maand hou ik mijn financiën van de maand bij in Evernote. Evernote is een super handige notitie app waarmee je notities en notitieboeken zeer gemakkelijk kunt organiseren. Hier heb ik ook een uitgebreid artikel over geschreven en kan je hier lezen: Hoe ik gebruik maak van Evernote.

Ik bekijk dan welke vaste lasten we hebben, wanneer wat binnenkomt en welke uitgaven we nog meer hebben. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde rekeningen. Ik heb wel de bedragen weggehaald, maar in mijn daadwerkelijke setup heb ik hier natuurlijk wel de bedragen staan. Voor elk bedrag staat een vinkje, zodat ik precies kan bijhouden wanneer iets betaald is of wanneer iets binnen is gekomen. Elke week bekijk ik dan de financiën en vink ik alles af wat al gedaan is. Maar ook hou ik hier bij hoeveel we kwijt zijn aan boodschappen, zodat we kunnen zien of we het budget wat we hebben opgesteld behaald hebben (of eroverheen zijn gegaan of juist minder hebben uitgegeven). Evernote is hiervoor super handig, zodat je gemakkelijk dingen kunt aanpassen en items af kunt vinken.

Zo ziet mijn januari planning er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Gebruikte producten

Mascha Planner Orlando (Let op: De kleur kan je kiezen bij bol.com)
Stampin’ Up! Stiften
– Mijn eigen gemaakte planner stickers, te koop in mijn webshop.
Evernote voor het bijhouden van mijn financiën per maand

Hoe plan jij jouw taken in? Maak jij gebruik van een Bullet Journal, een agenda of juist een planner? En gebruik jij ook Evernote?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: